U originalu postavio/la nedy1067 Prevarih se... ..e šta sve oči ne prevare...
U originalu postavio/la plantaže ...додала сам и крилца.... Moja omiljena hrana sa roštilja!Mljac,mljac....
U originalu postavio/la dzoker ..e šta sve oči ne prevare... ...а тек речи?
U originalu postavio/la plantaže ...а тек речи? A o tome neću ni da pričam!
E pa drugari pojela sam, popila sam, pa je vreme da krenem stazom koja do snova vodi... vidimo se sutra
U originalu postavio/la dzoker E pa drugari pojela sam, popila sam, pa je vreme da krenem stazom koja do snova vodi... vidimo se sutra ...дошла вага, почела обука, али ако ти се спавка.... лаку ноћ
U originalu postavio/la dzoker E pa drugari pojela sam, popila sam, pa je vreme da krenem stazom koja do snova vodi... vidimo se sutra Lepo spavaj...laku noc...
U originalu postavio/la plantaže ...дошла вага, почела обука, али ако ти се спавка.... лаку ноћ Pa hoću da je stavim!
U originalu postavio/la dzoker Mislim kada sam ga videla na onoj fotografiji ličio mi je da je tako nešto mislim vaga! ...molim...
U originalu postavio/la Mare ...molim... opušteno....niko nije video tvoju fotografiju...uostalom, još nisi raščerupan
U originalu postavio/la Mare ...molim... Staviću ti tvoju sliku u kafanu da nam bude lepo!
U originalu postavio/la dzoker staviću ti tvoju sliku u kafanu da nam bude lepo! вау....мораћемо проширити пословни простор
U originalu postavio/la dzoker Staviću ti tvoju sliku u kafanu da nam bude lepo! ...pa cuj kad moze u "Vogue" sto ne moze u kafanu...
U originalu postavio/la mare ...pa cuj kad moze u "vogue" sto ne moze u kafanu... који број? које године?
U originalu postavio/la plantaže који број? које године? ...svasta...pa broj 1...naravski...sa sve kolicima... ...od prvog broja...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata