AJJ ZIVELI YUHOO,dvolitra samo da je na mojim usnama,JEA!amstel,holsten,jelen
AJJ ZIVELI YUHOO,dvolitra samo da je na mojim usnama,JEA!amstel,holsten,jelen
Dammo,to te kapiram, nego imas li neko strucno misljenje ili pak savet za sve koji su se naoruzali dobrim raspolozenjem i hoce da urade nesto pametno,ili najgoru glupost? Ja se licno uvek opredelim za ovo drugo,ali dobro...
U Stvari,kad God Hocu Da Budem Pametna-ja Napravim Najgoru Glupost,ali Valjda Tako Treba!!! U To Ime ,da Popijemo Nesto,sta Ste Se Uspavali?
meni casa crnog vinca i ziveli za "zbogom pameti"
eee,vince moje slatko..jednu sangriju molim!
e scorpionu,i ja sam jedna scorpia..e da ti kazem,mi nikad ne uradimo sto treba,nego nam se uvek zalomi nesto bez veze..al sta ces.
e,al ipak ja resila da nesto bitno promenim.ne druzim se vise s nekim ljudima koji mi psihick ali ni fizicki ne odgovaraju.to je prvi korak.a onda,na redu je zaljubljivanje.nisam se jos,al` bilo bi krasno..samo treba da odaberem osobu koja bira mene..a ne da se patosiram ko slepac,nesrecno,sto sam uvek do sad radila.hocu da simpatija bude uzajamna,i jasna....e to cemo jos da vidimo
da ne brbljam vise..
ziveli ljudi i veseli mi bili! ne vredi bre zaliti i tugovati.Jok! menjamo politiku.
a,sta kazete na to?
Fezra,cestitam,napravila Si Prvi Korak ,bitno Je Da Oteras Negativce Oko Sebe,onda Onome,na Koga Bacis Oko,samo Treba Da Objasnis Da Je Zaljubljen U Tebe,samo Toga Nije Bio Svestan!!!baci Ga U Nesvest I Dalje Se Snalazi....p.s. U Krajnjem Slucaju Koristiti Bejzbolku!!! Aj, Srecno I Ziveliiii
Nego Narode ,evo Ovde Dve Duple Kajsije I Srcano Vince,joca,mare I Dejan Nista Nepiju, A Ja Ako To Sve Popijem Posle Ovoliko Piva-napicu Se Bre !!!!!!
Ја одох на неки састанак, па кад се вратим свраћам на винце или можда кајсију.![]()
Trebao si da zveknes nesto kratko,da razbijes tremu,ali valjda ces nam ispricati kako je bilo na sastanku,kad se vratis? Drzimo ti palceve i popicemo nesto u tvoje ime !
kako je bilo na sastanku deki
sta je palo vince ili kajsija
da ti nisu uturili kukuruz
На састанку је била нака промена плана, тј. мање посла самим тим и пара, а летовање и доприноси су све ближи...![]()
Но да смо ми живи, здрави и весели!![]()
blago vama to moete da pijete jelena, ovde kod nas ima samo MB ali mi se ne sviđa.
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Google Oglasi