U originalu postavio/la plantaže ...ooo...da...vidis taj pogled...sta cu kad sam navucen...navukli me mangupi...
U originalu postavio/la nedy1067 Tavan...to nikako da provalim... ...licne...gore desno...
....добро....нећемо те кљукати.....то "грло" је продуктивније у супротном смеру
U originalu postavio/la Mare ...ooo...da...vidis taj pogled...sta cu kad sam navucen...navukli me mangupi... Aaaa... teško,teško...
U originalu postavio/la plantaže ....добро....нећемо те кљукати.....то "грло" је продуктивније у супротном смеру ...oduvek sam tvrdio da "svaka tvoja zlata vredna"...KVAK...
U originalu postavio/la plantaže ....добро....нећемо те кљукати.....то "грло" је продуктивније у супротном смеру Još ako ima i lep glas kao lepo izgleda ...pa ja ću načisto da odlepim biću stostruka ličnost...moći ću da pupunim čitav jedan stadion...
И Џокер, шта кажеш? Фаца.....
U originalu postavio/la dzoker još ako ima i lep glas kao lepo izgleda ...pa ja ću načisto da odlepim biću stostruka ličnost...moći ću da pupunim čitav jedan stadion... ....причала ми....начисто одлепе када проговори....
U originalu postavio/la plantaže ....причала ми....начисто одлепе када проговори.... nemoj to da mi radiš biće to previše za moje srce...
U originalu postavio/la dzoker nemoj to da mi radiš biće to previše za moje srce... ...обожавају га....дозвољава им...све, тебра
U originalu postavio/la Mare ...oduvek sam tvrdio da "svaka tvoja zlata vredna"...KVAK... Kako god okrenes...cini mi se da su patke ugrozena vrsta...
U originalu postavio/la nedy1067 kako god okrenes...cini mi se da su patke ugrozena vrsta... ...чујеш да још кваче...а и заштићен је...од кљукања
U originalu postavio/la nedy1067 Kako god okrenes...cini mi se da su patke ugrozena vrsta... Ma kakvi ugrožena...razmažena vrsta!
U originalu postavio/la dzoker ma kakvi ugrožena...razmažena vrsta! ....мазили га, мазили....размазали намазали.....
U originalu postavio/la nedy1067 Kako god okrenes...cini mi se da su patke ugrozena vrsta... ...ja ti rekoh...ce nas nacisto istrebe...ali ima drustvo za zastitu "lika i dela pataka"...zove se "Gega se gega ne boji se nicega" ...onaj je bio vulgarizovan...ovaj je pravi...
Poslednji put uređena Mare : 20-03-2009 u 04:03
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Google Oglasi