U originalu postavio/la dzoker on baš ne gubi vreme...a kad će ako ne sad! ....ма....обожавам га....кажем му синоћ "ја те не дам више кући, дивно ми је с тобом", а Марко ће "знаш, И..... шта је проблем, ја и нећу одавде, никад' ми није било лепше" .....него, поделите вас двоје ове ситне колаче
U originalu postavio/la nedy1067 to mi nije ni na kraj pameti... ...ko se svađa, taj se.....
U originalu postavio/la nedy1067 to mi nije ni na kraj pameti... Znam ja to medo..ipak si ti moj drug!
U originalu postavio/la plantaže ...ko se svađa, taj se..... ...prepire oko hrane i pića....
U originalu postavio/la plantaže .....него, поделите вас двоје ове ситне колаче ....и наздравите винцем
U originalu postavio/la dzoker ...prepire oko hrane i pića....
U originalu postavio/la dzoker Što se ne vide slike?! Dejooo! које слике се не виде?
U originalu postavio/la plantaže које слике се не виде? pa ove koje si postavila,čas su tu čas ih nema!
U originalu postavio/la plantaže које слике се не виде? Sa kolacima...da ih Deki nije maznuo...
U originalu postavio/la dzoker pa ove koje si postavila,čas su tu čas ih nema! ћирибу, ћириба
U originalu postavio/la nedy1067 sa kolacima...da ih deki nije maznuo... неко изгледа јесте.....ја нисам....не једем слаткише....мажњавам само бело вино
U originalu postavio/la nedy1067 Sa kolacima...da ih Deki nije maznuo... ...možda i jeste...malo da se zasladi posle ručka...zato se on ne javlja
U originalu postavio/la dzoker ...možda i jeste...malo da se zasladi posle ručka...zato se on ne javlja Ma pusti...vidis da se pravi vazan...
U originalu postavio/la dzoker ...možda i jeste...malo da se zasladi posle ručka...zato se on ne javlja ....Газди кекс
U originalu postavio/la nedy1067 Ma pusti...vidis da se pravi vazan... ma ne pravi se važan...nego su mu pune ruke posla....čim pojede kolače eto njega...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas