U originalu postavio/la plantaže ....дај све мени.....вечерас за Дунав ....vazi ali onda da bacis na zar to sto izvadis...mislim...posteno...moji crvici, tvoj rad...
U originalu postavio/la mare ...moze ako ih bacis na zar a kukuruz u palentu... ....шкампи и кукуруз су на жару....ал' добро....само за тебе
U originalu postavio/la Mare ....vazi ali onda da bacis na zar to sto izvadis...mislim...posteno...moji crvici, tvoj rad... ...поштено....ал' ти увек одлепршаш након пристанка
U originalu postavio/la plantaže ....не може...ево слично црвима....шкампи и кукуруз....за пернату дивљач ...a moze i ovako...izvinjavam se nije bilo slike......to mi je jedno od omiljenih jela...mmm...eto ideje za veceras...
U originalu postavio/la plantaže ...поштено....ал' ти увек одлепршаш након пристанка ...sta ces divlji patak....nikad do kraja pripitomljen.......
U originalu postavio/la mare ...a moze i ovako...izvinjavam se nije bilo slike......to mi je jedno od omiljenih jela...mmm...eto ideje za veceras... ....видиш, ово није Кафана, већ Клуб идеја
U originalu postavio/la Mare ...sta ces divlji patak....nikad do kraja pripitomljen....... ...Како припитомити патка? - основати кружок
U originalu postavio/la plantaže ...Како припитомити патка? - основати кружок ...taj kruzok je vec osnivan u par navrata......bezuspesno, naravno......ali ako imate vremena za gubljenje...
U originalu postavio/la plantaže ...Како припитомити патка? - основати кружок Sa susi......
U originalu postavio/la plantaže ....ево и црвићи Ако ово види инспекција затвориће кафану!
U originalu postavio/la nedy1067 Sa susi...... nedy....и ти си вага традицинална верзија - цвеће, вечера уз свеће, лепа храна и пиће. ...
U originalu postavio/la nedy1067 Sa susi...... ...jes i to sto kazes... kad bi jeo to par dana......sve je moguce...
U originalu postavio/la Dejan Ако ово види инспекција затвориће кафану! ....неће
U originalu postavio/la mare ...jes i to sto kazes... Kad bi jeo to par dana......sve je moguce... ....маа...да....али куварица из Јапана
U originalu postavio/la plantaže nedy....и ти си вага традицинална верзија - цвеће, вечера уз свеће, лепа храна и пиће. ... ...i lepe...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas