U originalu postavio/la plantaže ....мрдни се, бре .....кад' овако матори мрдају..... Misliš na Mareta?
U originalu postavio/la dzoker misliš na mareta? хмм....увек....на такве "ликове" не мож' не мислит'
U originalu postavio/la plantaže хмм....увек....на такве "ликове" не мож' не мислит' Pa Mare nije mator....
Nešto ‚‚mi se javlja‚‚ da vas ima u kafani a niko da progovori, odoh ja... pa se vidimo posle!
U originalu postavio/la dzoker Nešto ‚‚mi se javlja‚‚ da vas ima u kafani a niko da progovori, odoh ja... pa se vidimo posle! ...хаха....била у својој кафани....поховала тиквице и мало цугала
U originalu postavio/la dzoker pa mare nije mator.... знам....док јурца
U originalu postavio/la plantaže ...хаха....била у својој кафани....поховала тиквице и мало цугала Ja sam ih danas imala za ručak +mladi kropir i salata od paradajza sa krastavcima...mmmm....milina!
U originalu postavio/la plantaže знам....док јурца A da mu predložimo da uzme rolere... em će brže da stigne... em će brže da se topi...
U originalu postavio/la dzoker ja sam ih danas imala za ručak +mladi kropir i salata od paradajza sa krastavcima...mmmm....milina! за моје дете данас - чорба од тиквица, поховане тиквице и похован сир, салата од тиквица, пита од тиквица и јогурт....сладолед или јучерашњи колач
U originalu postavio/la plantaže за моје дете данас - чорба од тиквица, поховане тиквице и похован сир, салата од тиквица, пита од тиквица и јогурт....сладолед или јучерашњи колач Ja volim samo pohovane tikvice ovo ostalo
U originalu postavio/la dzoker ja volim samo pohovane tikvice ovo ostalo ....знала сам ....остало роштиља од јуче, може?
U originalu postavio/la plantaže ....знала сам ....остало роштиља од јуче, може? Sada idem da popijem kafu i da malo prošetam, pa se vidimo kasnije negde oko 22-23 biću tu!
U originalu postavio/la dzoker Sada idem da popijem kafu i da malo prošetam, pa se vidimo kasnije negde oko 22-23 biću tu! ....пријатна шетњица
U originalu postavio/la dzoker A da mu predložimo da uzme rolere... em će brže da stigne... em će brže da se topi... аааа....мислиш није довољно брз и мало је маснији
Добро вече у кафану!
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas