a sta se nalazi na tim radio talasima?
a sta se nalazi na tim radio talasima?
Ima svega i svačega.Postavio sam server na svom kompu i tako.stisni link u mom potpisu pa cepaj muziku...
imam oko 6500 mp3.
Poslednji put uređena Interceptor : 20-06-2007 u 02:06
ma ,ti si car!!! Kad budes dosao,idemo u kafance da se iznapijamo najstrasnije!!!!! Pa nek vozi taxi ko hoce! ...makar bio i taxista...ziveo ti meni batice!!!!![]()
e tako imamo da popijemo ,imamo muziku ali nema konobarica...
ps
da me ne čuje žena,onda če i ona sa nama
ne rece mi,kakva bi to nasa konobarica u ovoj kafani trebalo da bude????
pa prvo da služi piče,pa zato postoji kafana.A to kako mora da izgleda to prepuštam vama (ja več imam svoju)
to,da sluzi pice,joj je za sada najveca vrlina,da ne kazem - u opisu posla! Smaranje je ici stalno do frizidera,tako da nam je potrebna gotivna osoba koja ce da donosi pice,a pritom nema stipkanja-mi smo ugledna kafana..!!!!![]()
E to sam zaboravio da kažem, konobarica ne sme da bude debela!! (dok stigne do stola pivo je mlako)![]()
a,pa to ne smemo dozvoliti,znaci gotivna jer donosi pice i mrsava jer ce pre da stigne...........pa,od neceg mora da se pocne..........![]()
dolazim ja mislim krajem meseca u obrenovac,pa onda odmah za bg.Ima da se nađemo pa da odaberemo konobaricu za ovu kafanu ovde.
dogovoreno,braticu ovde fali cvrsta ruka,nema druge..!!!!!!!!!!!!!!!!! Dogovor je pao!!! Valjda ce i gazda malo da ucestvuje?
Naravno da ću naći vremena!![]()
![]()
Nego gde više vole pivo, u Sloveniji ili Srbiji?![]()
Pa koliko sam dosad primetio u srbiji nekako više volite vino,a ovde više ide pivo ali neki ne štede ni ostala piča.
Pivo i vino je ovde nekako najeftinije ali su žestoka piča mnogo skupa,pre neki dan sam gledao u prodavnici votku trojku za 14€ a pivo je oko 1€.
ma,pivo je moja najveca ljubav!!!!!!!!!!!
Sta bi sa ovom kafanom jel nadjoste konobaricu? Jel moze nesto hladno da se dobije?
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata