U originalu postavio/la plantaže Опееет пљууусаааак To vam je došao ovaj moj od pre sat vremena kod mene je sada sunčano i toplo bez vetra....
U originalu postavio/la dzoker To vam je došao ovaj moj od pre sat vremena kod mene je sada sunčano i toplo bez vetra.... Вау.....знаш како лије
U originalu postavio/la plantaže Вау.....знаш како лије Pa znam...od sad da me pitaš za vremensku prognozu jer sve to dolazi od nas sa severa...
U originalu postavio/la dzoker pa znam...od sad da me pitaš za vremensku prognozu jer sve to dolazi od nas sa severa... .....искључи север
U originalu postavio/la plantaže .....искључи север Klik!!!!
U originalu postavio/la dzoker klik!!!! Можда успе и овај пут
U originalu postavio/la plantaže Можда успе и овај пут Ma uvek uspe... kod nas nije dugo trajalo možda pola sata ne više...
U originalu postavio/la dzoker ma uvek uspe... Kod nas nije dugo trajalo možda pola sata ne više... ....успело, Звончице, успело
Време ли је?
Ћао, Маре, кућо стара
U originalu postavio/la plantaže Време ли је?
U originalu postavio/la dzoker Зашто?
U originalu postavio/la plantaže ....успело, Звончице, успело Jel stvarno uspelo ili me ložiš!?
U originalu postavio/la plantaže Зашто? Sada bi trebalo da popijemo po pivo ko još jede u 17?!
U originalu postavio/la dzoker Jel stvarno uspelo ili me ložiš!? Успело, сииијаааа....да идем сликати дугу?
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas