U originalu postavio/la plantaže ....кише ....a vinceta?...i pivceta?
U originalu postavio/la dzoker Pozdrav Plantaže! Ja ipak volim lubenice kada su sveže to slatko baš i ne... ma, ni ja.....tek lakše mi napraviti slatko, nego nositi kore do kontejnera
U originalu postavio/la plantaže ma, ni ja.....tek lakše mi napraviti slatko, nego nositi kore do kontejnera
U originalu postavio/la dzoker ....a vinceta?...i pivceta? ааа...то се овде давно није точило
U originalu postavio/la dzoker
U originalu postavio/la plantaže ааа...то се овде давно није точило ..ma...da...niko neće da ponudi...crkoh od žeđi a svi se stisli...a ja ne volim baš da pijem sama...
....и......наравно, пиво
U originalu postavio/la dzoker ..ma...da...niko neće da ponudi...crkoh od žeđi a svi se stisli...a ja ne volim baš da pijem sama... ....ма, да....циркаћемо заједно
U originalu postavio/la plantaže ....и......наравно, пиво Vaaauuu...Plantaže!..... ovo je bio pun pugodak!...Hvala ti i
U originalu postavio/la dzoker ..ma...da...niko neće da ponudi...crkoh od žeđi a svi se stisli...a ja ne volim baš da pijem sama... evo pridruzicu ti se...moze crno vino....ladno
U originalu postavio/la dzoker Vaaauuu...Plantaže!..... ovo je bio pun pugodak!...Hvala ti i видиш, циркарош&цикарош
U originalu postavio/la plantaže ....ма, да....циркаћемо заједно Pa normalno...a neki su hteli da menjaju ime kafani čak i da je zatvore...ali Džoker nije dala...to nikako!
U originalu postavio/la pesma evo pridruzicu ti se...moze crno vino....ladno и угођај
U originalu postavio/la pesma evo pridruzicu ti se...moze crno vino....ladno Gde si ti pesmo? jel' pada kiša u NS?
U originalu postavio/la dzoker Pa normalno...a neki su hteli da menjaju ime kafani čak i da je zatvore...ali Džoker nije dala...to nikako! Џокер, власник Кафане....дефинитивно....сачувала Заклете
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas