U originalu postavio/la Mare ...lep odmor zelim Pesmi...zaboravi na probleme...Novi Sad...nas....samo se odmaraj... Pa gde si ti Mare brate prijatelju?!! Nema te pa te nema da nisi ti nešto ljut?
Pozdrav svima
U originalu postavio/la nedy1067 Pozdrav svima Ćao medo!
U originalu postavio/la dzoker Pa gde si ti Mare brate prijatelju?!! Nema te pa te nema da nisi ti nešto ljut? Ljut je ko patka
U originalu postavio/la nedy1067 Ljut je ko patkacao: Tačnije kao patak!
U originalu postavio/la dzoker Tačnije kao patak! Hoces da kazes...sisti....
U originalu postavio/la nedy1067 Hoces da kazes...sisti.... Pa ne znam da li šišti ili pišti ali neke zvuke ispušta
samo za medu pošto se nismo videli jaaakoooo duugooo.... 1sladoled.jpg
U originalu postavio/la dzoker samo za medu pošto se nismo videli jaaakoooo duugooo.... 1sladoled.jpg Njam....hvala Zvoncice... i da se zna...samo za mene
....и Меда....и Звончица
U originalu postavio/la dzoker Pa gde si ti Mare brate prijatelju?!! Nema te pa te nema da nisi ti nešto ljut? ....ћудљиво паче
U originalu postavio/la nedy1067 Pozdrav svima Здраво, друже....лепо да си с нама
U originalu postavio/la plantaže ....ћудљиво паче pa gde si Plantaže?! Došao nam meda
U originalu postavio/la nedy1067 njam....hvala zvoncice... I da se zna...samo za mene ....а за мене....мислим....винце
U originalu postavio/la plantaže ....и Меда....и Звончица Pozdrav Plantaze
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata