U originalu postavio/la dzoker kako da se ne brinem kad je prazno... ....па.....напунила си
U originalu postavio/la plantaže .....може ли E to carice, a ne da mi tu uvaljuješ nekave tikvice!
U originalu postavio/la plantaže ....па.....напунила си Nego šta!!!
U originalu postavio/la plantaže .....може ли Svakako...hvala...a cini mi se da je vrema za bordo...
U originalu postavio/la dzoker e to carice, a ne da mi tu uvaljuješ nekave tikvice! ....и....да додам
U originalu postavio/la plantaže ....и....да додам a ja se već zabrinula da si zaboravila pa
U originalu postavio/la nedy1067 Svakako...hvala...a cini mi se da je vrema za bordo...
U originalu postavio/la plantaže Hvala Plantaze...i naravno
U originalu postavio/la nedy1067 hvala plantaze...i naravno .....да додамо
U originalu postavio/la plantaže .....да додамо Može... može... hvala....
U originalu postavio/la dzoker može... Može... Hvala.... даћеш и меди?
U originalu postavio/la plantaže даћеш и меди? Što se mene tiče može da uzme ceo kotur...
U originalu postavio/la dzoker Može... može... hvala.... Ne ide bas najbole sa pivom
U originalu postavio/la nedy1067 Ne ide bas najbole sa pivom Pa i ne mora dala sam ti ceo kotur...
U originalu postavio/la nedy1067 Ne ide bas najbole sa pivom nedy, за пиво Звончици кикирики
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata