добро јутро, Маре
...ма, не....то је већ колоквирано....љубомора и посесивност лавице, плус интергалактичко усавршавање код Хере![]()
...eto...mutirao virus...sa ptice na dzokera...znao sam ja...da nisam trebao da dolazim ovih dana...
...sto ti je zena i pod virusom je isla u posetu voljenoj osobi...dok se mi samo prenemazemo kao na samrti...sad ce valjda on tebi da pomogne...ne znam... recimo kod preznojavanja...
...zelimo ti brzo ozdravljenje...![]()
Оздрави брзо....презнојавање....ок....витамини.....еее.... нема куваног пива![]()
Nemoj da brineš Mare nije virus,imam već jedno duže vreme problema sa kako to doktori kažu facijalnim živcem koji se proteže preko cele strane obraza i koji hoće da se upali ne znam iz kog razloga,pa od toga imam temperaturu a boli ne mogu da opišem,a što je najgore ne mogu sada da odem do neurologa pošto nemam zdravstveno,a lekove za to ne smem da uzimam na svoju ruku pošto su z.j.e.ni.Tako da preznojavanje neće da pomogne bar u ovom slučajua bilo bi dobro da može...
...hvala za poruku za ozdravljenje...mož' da bude sutra a mož' da bude i za mesec dana...
![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas