U originalu postavio/la dzoker Medo naučio si da kačiš sličice..divno....hvala... predivno je cveće a i meda..e,sad nema izvlačenja hoću jedno pivo. Sa lukom...ili bez luka...
U originalu postavio/la nedy1067 Sa lukom...ili bez luka... Kao hoćeš samo daj
U originalu postavio/la dzoker Kao hoćeš samo daj A ako te ponovo zaboli glava...i onda kriv meda...
U originalu postavio/la nedy1067 A ako te ponovo zaboli glava...i onda kriv meda... Ništa se ti ne brini medo ne boli mene glava od piva već od prehlade a i ne boli me više
Evo pivce za zivce...nego otkuda ti ideja da ja ne znam kako se kaci slicica
U originalu postavio/la nedy1067 Evo pivce za zivce...nego otkuda ti ideja da ja ne znam kako se kaci slicica Hvala za pivo! Znači znao si samo nisi hteo..eee...neka... neka...
U originalu postavio/la dzoker Hvala za pivo! Znači znao si samo nisi hteo..eee...neka... neka... Pa zasto me sad kritikujes...
U originalu postavio/la nedy1067 Pa zasto me sad kritikujes... Kao zašto mi tebi sladoled (pa makar i sa lukom),pa viljamovku,i koješta a ti nama ništa,kao ne znaš da postaviš atačment...eee...
U originalu postavio/la dzoker Kao zašto mi tebi sladoled (pa makar i sa lukom),pa viljamovku,i koješta a ti nama ništa,kao ne znaš da postaviš atačment...eee... A cvece...
U originalu postavio/la nedy1067 A cvece... E to je sad a mi se družimo već 7-8 meseci...ma šalim se...nije problem..
U originalu postavio/la dzoker E to je sad a mi se družimo već 7-8 meseci...ma šalim se...nije problem.. Ma bojao sam se da ne posluzim luk...kao neki
U originalu postavio/la nedy1067 Ma bojao sam se da ne posluzim luk...kao neki Aha...pa i da jesi...možeš misliti to svakom može da se desi...
U originalu postavio/la dzoker Aha...pa i da jesi...možeš misliti to svakom može da se desi... Pa da...
Odletela
U originalu postavio/la nedy1067 Odletela Tu sam medo
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas