[QUOTE=pesma;76835] U originalu postavio/la nedy1067 Verovatno orahe za tortu Mislis...
[QUOTE=nedy1067;76838] U originalu postavio/la pesma Mislis... Sigurno...
U originalu postavio/la nedy1067 Ranije......dobra ti ova... Praksa pokazala da je tako...snaje unuci...no pozurila sam ima do tad iha...jos sam mlada za sve to
U originalu postavio/la pesma Praksa pokazala da je tako...snaje unuci...no pozurila sam ima do tad iha...jos sam mlada za sve to Znaci...treniras
U originalu postavio/la nedy1067 Znaci...treniras Po malo...da ne preforsiram
U originalu postavio/la pesma Po malo...da ne preforsiram Neces preforsirati...samo gadno ako postane navika....
U originalu postavio/la Dejan Хвала, али ја ћу оставити свој део другима. Решио сам да после шест поподне једем само воће. To nikako...voce se ne jede nocu..direktan krivac za visak kg.
U originalu postavio/la nedy1067 Neces preforsirati...samo gadno ako postane navika.... Hmm...ne znam...nikad nisam imala pomoc oko podizanja i gajenja dece...videcu...sta bog da...
Dobar dan svima!
Ako vas ovo ne podigne iz kreveta...ne znam sta ce
U originalu postavio/la dzoker Dobar dan svima! Ohooooo..osetila si miris sveze skuvane kafe...
U originalu postavio/la pesma Ohooooo..osetila si miris sveze skuvane kafe... Nego šta...
U originalu postavio/la dzoker Nego šta... i tebi odoh ja jos malo da plivam i pokupim jos zadnje trzaje lepih dana...
U originalu postavio/la pesma i tebi odoh ja jos malo da plivam i pokupim jos zadnje trzaje lepih dana... Plivaj i za mene,pošto sam bolesna pa ne mogu da idem sama to da obavim.
U originalu postavio/la dzoker Plivaj i za mene,pošto sam bolesna pa ne mogu da idem sama to da obavim. OK. bicu kasnije tu kad ugreje jace
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas