U originalu postavio/la Iskrica Да, даа... Ето, ја сам баш била вредна! Устала сам рано (замислите ) Znaci naspavala se...sad ce da nam pravi neku sucku...
U originalu postavio/la pesma Nemam reci ..prava udavaca Еее, оволико провокације не могу да поднесем без шољице кафе! Чееекаааам............
U originalu postavio/la nedy1067 Znaci naspavala se...sad ce da nam pravi neku sucku... Hm.....mozda...ko zna ...ah ta danasnja omladina
U originalu postavio/la pesma Hm.....mozda...ko zna ...ah ta danasnja omladina Хм-хм! ...
U originalu postavio/la nedy1067 Znaci naspavala se...sad ce da nam pravi neku sucku... Sucku? .... Имаш ли неку посебну жељу за доручак? ...
U originalu postavio/la Iskrica Sucku? .... Имаш ли неку посебну жељу за доручак? ... Sve sem sucke...mada bi i vecera dosla u obzir
U originalu postavio/la nedy1067 Sve sem sucke...mada bi i vecera dosla u obzir Важи... Покушаћу да будем креативна... Могу ли ја сада да замолим, да ми неко скува кафу?
U originalu postavio/la Iskrica Важи... Покушаћу да будем креативна... Могу ли ја сада да замолим, да ми неко скува кафу? Izvoli...
U originalu postavio/la nedy1067 Izvoli... Хвала! Баш изгледа освежавајуће!
Aaaaa...dobro jutro svima!
Idem i ja da popijem još jednu kafu...nešto ne mogu danas da se probudim
U originalu postavio/la dzoker Aaaaa...dobro jutro svima! Добро јутро Džoker!
U originalu postavio/la dzoker Idem i ja da popijem još jednu kafu...nešto ne mogu danas da se probudim Dobro jutro Zvoncice...izvoli...
U originalu postavio/la Iskrica Добро јутро Džoker! Dobro jutro i tebi!
U originalu postavio/la nedy1067 Dobro jutro Zvoncice...izvoli... O hvala medo,dobro jutro i tebi! Odkud znaš da obožavam sok od ananasa? Mislim da to nisam nikad pominjala...ili je to slučajno?
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas