U originalu postavio/la plantaže Кажем ти ја, Џокер....мирис крстарења у Кафани Hoće to od ‚‚izduvnih‚‚ gasova u kafani,čovek počne svašta da priča!
U originalu postavio/la Mare ...od Red Bula, mozda...on "ti daje krila"...a od toga se ne leti...a ni zimi...
U originalu postavio/la Mare ...nego kako zivci (zivac)..? Već sam napisala da se ne ponavljam-bolje!
U originalu postavio/la dzoker plantaže da tebe nisam upoznala umrla bih a ne bih znala da postoji ovoliko vrsta piva! Ajd' u zdravlje ...пивце и за жуту керу
U originalu postavio/la dzoker ...nego nesto se mnogo kliberimo...da nije neko uneo "nesto" u kafanu...
U originalu postavio/la plantaže ...и чоколаду, а за цигару...мораће да се снађе...толико од плантажице.... /немој сад' оне смајлиће, упуцаћу те/ A sada najnoviji film Plantaže u borbi protiv Dzokera
U originalu postavio/la dzoker Već sam napisala da se ne ponavljam-bolje! ...dokazano je da vitamin B blagotvorno deluje na nervne celije...a njega dosta ima u..?
U originalu postavio/la mare ...nego nesto se mnogo kliberimo...da nije neko uneo "nesto" u kafanu... Вас двоје сте дуже у Кафани. Ко је долазио?
U originalu postavio/la Mare ...nego nesto se mnogo kliberimo...da nije neko uneo "nesto" u kafanu... Ja sam večeras retko dobre volje! Tako da se nadam da mi niko neće zameriti na mojim budalaštinama!
U originalu postavio/la plantaže ...пивце и за жуту керу Da znaš da nikad nisam probala da mu dam da pije pivo-moraću da probam!
U originalu postavio/la mare ...dokazano je da vitamin b blagotvorno deluje na nervne celije...a njega dosta ima u..? .....јабуци
U originalu postavio/la plantaže Вас двоје сте дуже у Кафани. Ко је долазио? ...ne znam...meni su uvek bili sumnjivi ovi umetnici...da nije neki svracao...
U originalu postavio/la plantaže .....јабуци ...ne, probajte ponovo...
U originalu postavio/la dzoker Da znaš da nikad nisam probala da mu dam da pije pivo-moraću da probam! безалкохолно искључиво http://gizmodo.com/gadgets/home-ente...-aa-230729.php
U originalu postavio/la Mare ...ne, probajte ponovo... може помоћ дегустатора
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata