U originalu postavio/la nedy1067 Kakva tisina.... ...ugrejalo sunce..porasla temperatura...ili su izasli ili se spremaju za to...
U originalu postavio/la pesma ...ugrejalo sunce..porasla temperatura...ili su izasli ili se spremaju za to... Pametno...
Dobro ti jutro...dan.. PLantaze
U originalu postavio/la nedy1067 Pametno... ...pametno da..,a ti medo cuvaj kafanu...kakav ces promet imati ako svi odu..?
U originalu postavio/la pesma ...pametno da..,a ti medo cuvaj kafanu...kakav ces promet imati ako svi odu..? Pazi stvarno...mozda ...dovedem cigane...ili tamburase...i novo osoblje...
U originalu postavio/la nedy1067 Pazi stvarno...mozda ...dovedem cigane...ili tamburase...i novo osoblje... ...tamburasi stizu...(neznam kaciti muziku)...
...Evo malo osoblja na ispomoc...dok se ne snadjes
U originalu postavio/la pesma ...tamburasi stizu...(neznam kaciti muziku)... Hvala Pesma...cini mi se...da ce biti parica
U originalu postavio/la nedy1067 Hvala Pesma...cini mi se...da ce biti parica ...zavisi iskljucivo od nas dvoje koliko smo spremni napraviti ceh...svi su nas napustili
U originalu postavio/la pesma ...zavisi iskljucivo od nas dvoje koliko smo spremni napraviti ceh...svi su nas napustili Vratice se oni...ne mogu stalno da piju
: U originalu postavio/la nedy1067 Vratice se oni...ne mogu stalno da piju ..moramo nesto menjati...mozda gazdu...? ...puc pa sve iz korena
U originalu postavio/la pesma : ..moramo nesto menjati...mozda gazdu...? ...puc pa sve iz korena ...a sa novim gazdom...svi pogube posao...uh..sto resismo problem
U originalu postavio/la nedy1067 ...a sa novim gazdom...svi pogube posao...uh..sto resismo problem ..pa naravno... i u to ime
U originalu postavio/la pesma ..pa naravno... i u to ime Hvala...i ziveli
U originalu postavio/la nedy1067 Hvala...i ziveli ...i ja te moram ostaviti...smisljaj nove planove...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata