Dobro vece...![]()
Dobro vece...![]()
masta je vaznija od znanja
...mozda neko svrati...pa nek se nadje...![]()
Желим ти, баш зато што си срећник који то уме, да још дуго пратиш лет облака и неизвесне маршруте Цигана.
СРЕЋАН РОЂЕНДАН, МАРЕ!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=HoU-mGdP-tg&NR=1[/media]
SRECAN TI RODJENDAN Mare...
Знам да је због нечег данашњи дан значајан, али нисам могао да се сетим због чега. СРЕЋАН РОЂЕНДАН!![]()
Pa sa malecnim zakasnjenjem da i ja pozelim srecan rodjendan... izracunali smo da je relativno omatorio taj Patk ...
![]()
Poslednji put uređena JO : 07-10-2010 u 16:59
...kazu da je ta teorija prevazidjena......i jos kazu da je patak svake godine sve mladji i mladji...
...pa me s tim u vezi strah da se na kraju ne pretvorim u "jaje" (ko "Bendzamin Baton"
) a po svoj prilici to ce jaje biti mucak...
...nego, s obzirom da ti Svabice, slabo stojis sa duhom jezika, pa ti obicno promakne ova prizemna, sleng-simbolika, ti na ovo gledaj kao na "poeziju" jer, kazu, nije bitno sta je "pesnik" hteo da kaze, vec koliko te se dojmilo to sto je rekao, mada priznajem da je i to "relativno"...
...i naravno da se vratim sustini...HVALA JO!!! nikad nije kasno, naravno...![]()
![]()
... eee pa kad vec znas da slabo stojim sa duhom jezika, zar nebi bilo fer, kad se vec trudis da mi pises, da onda pises tako kako bih razumela
? ... ajd, profesore, razjasni mi molim te, pa da razumem tu sleng-simboliku ... mislim da mi je vreme za teze gradivo, jer, polako sam neispunjena a i nezadovoljna ... ko da me uvek odvijas ko malo dete, dok veliki pricaju
. E pa necu da prihvatim sve kako mi se dojmi, nego hocu da razumem sta se kaze
!
![]()
... ponekad pomislim da ni ti sam ne znas sta pricas, glavno da lepo zvuci ... kao poezija
... ali nema veze, JO zna da Patak voli da ga ne razumemo lako
, Patak voli da se igra. Zar ne?
Ako sam te sada neraspolozila, evo poklonicu ti nesto sto ce te sigurno jako raspoloziti![]()
Lep vikend zelim svima!![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas