U originalu postavio/la plantaže ....у Србију? Ma jok... kad se uključi na forum valjda uskoro ne znam.
Од сутра пост....данас у Кафани
U originalu postavio/la plantaže Од сутра пост....данас у Кафани Je li ovo pile ili patka umotana u slaninu?!
Poslednji put uređena dzoker : 01-03-2009 u 23:27
U originalu postavio/la plantaže Од сутра пост....данас у Кафани Ja ne postim,tako da možeš slobodno!
...ма, шалим се....
U originalu postavio/la dzoker Je li ovo pile ili patka umotana u slaninu?! хмм....пиле....Него, патак ни у Харем да сврати?
U originalu postavio/la plantaže хмм....пиле....Него, патак ни у Харем да сврати? Pa brinem se za njega! Neće da komunicira,ne dolazi u harem,ne znam...da nije upao u depresiju?
U originalu postavio/la dzoker Pa brinem se za njega! Neće da komunicira,ne dolazi u harem,ne znam... ...можда ће сада....
U originalu postavio/la plantaže ...можда ће сада.... Nisam pametna...možda kako on to kaže ‚‚oseti na daljinu‚‚ da smo se zabrinule i da nam nedostaje pa će možda doći!
U originalu postavio/la nedy1067 Jel moze cno vino... Може, чека те
U originalu postavio/la dzoker Nisam pametna...možda kako on to kaže ‚‚oseti na daljinu‚‚ da smo se zabrinule i da nam nedostaje pa će možda doći!
U originalu postavio/la plantaže Може, чека те A gde ti je treća čaša?
U originalu postavio/la plantaže Tek sada sam videla onu biblioteku u haremu..mada..ako nije ušao da vidi onu grupnu sliku..
U originalu postavio/la dzoker a gde ti je treća čaša? за.....кога? Ти пијеш пиво, ја бело, ЈО и Маре не долазе....
U originalu postavio/la dzoker tek sada sam videla onu biblioteku u haremu..mada..ako nije ušao da vidi onu grupnu sliku.. ....е, библиотеку ће нањушити.....
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata