U originalu postavio/la plantaže ...за твоје очи....зелена трава Vidi je sad! Nisam imala nameru da te uvredim,samo sam htela da kažem da su slike jedno a probanje hrane nešto sasvim drugo.
U originalu postavio/la plantaže ....шта би са четири грације? задржала их Звончица? Pa da...stavila ih na dijetu...
U originalu postavio/la nedy1067 Pa da...stavila ih na dijetu... Pa ako niste znali bio je sultan po njih,a ja nisam mogla da ga odbijem pa sam mu ih vratila...
U originalu postavio/la dzoker Pa ako niste znali bio je sultan po njih,a ja nisam mogla da ga odbijem pa sam mu ih vratila... Vidi ovo...Iva Naiva...
U originalu postavio/la nedy1067 Vidi ovo...Iva Naiva... Pa mislim...šta reći?
U originalu postavio/la dzoker pa ako niste znali bio je sultan po njih,a ja nisam mogla da ga odbijem pa sam mu ih vratila... ....тишина....стигао је султан
Vidi ovog Mareta neće ni da se javi!
U originalu postavio/la dzoker Vidi ovog Mareta neće ni da se javi! Јеси ли му вратила конкубине или ниси?
U originalu postavio/la plantaže ....тишина....стигао је султан Posebno dok broji...sssss...
U originalu postavio/la plantaže Јеси ли му вратила конкубине или ниси? Pa rekla sam već da jesam a nedy mi ne veruje...
U originalu postavio/la dzoker Vidi ovog Mareta neće ni da se javi! ...auuu...sta vam je bre...al ste se raspricali...sve mi zuji u glavi...kao da sam u "Gradskoj kafani" prvog dana nove godine...
U originalu postavio/la dzoker Pa rekla sam već da jesam a nedy mi ne veruje... Normalno...proverio sam...jos su tu strana ta i ta...
U originalu postavio/la nedy1067 Posebno dok broji...sssss... Otišao da ih stacionira mnogo su se izrabile ovde u kafani sadeći celo popodne one sadnice što sam im ostavila...
U originalu postavio/la nedy1067 posebno dok broji...sssss... послужи га виљамовком
U originalu postavio/la nedy1067 Normalno...proverio sam...jos su tu strana ta i ta... Nedy nemoj da si bukvalan teleportovane su to što si ti video je samo optička varka..razumeš!
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata