U originalu postavio/la dzoker otišao da ih stacionira mnogo su se izrabile ovde u kafani sadeći celo popodne one sadnice što sam im ostavila... ...јесу их посадиле?
U originalu postavio/la Mare ...auuu...sta vam je bre...al ste se raspricali...sve mi zuji u glavi...kao da sam u "Gradskoj kafani" prvog dana nove godine... Dobro nam dosao...
U originalu postavio/la Mare ...auuu...sta vam je bre...al ste se raspricali...sve mi zuji u glavi...kao da sam u "Gradskoj kafani" prvog dana nove godine... O pa gde si Mare?! Napokon da se i gospodin Ledeni pojavi među nama smrtnicima!
U originalu postavio/la nedy1067 Dobro nam dosao... ...bolje vas nasao...kako ste...sve ok?...nemam snage da listam...mada sam neke stvari vec video...
U originalu postavio/la plantaže послужи га виљамовком Drugar...stigla i viljemovka...izvoli...
U originalu postavio/la dzoker O pa gde si Mare?! Napokon da se i gospodin Ledeni pojavi među nama smrtnicima! ...vi ste mi omiljeni smrtnici...na drugim mestima se druzim sa ovim "nebeskim....."
U originalu postavio/la dzoker nedy nemoj da si bukvalan teleportovane su to što si ti video je samo optička varka..razumeš! ...их, каква си....могле су сачекати до бербе крушака
U originalu postavio/la dzoker Nedy nemoj da si bukvalan teleportovane su to što si ti video je samo optička varka..razumeš! Vidis Mare...sve varka...
U originalu postavio/la nedy1067 Drugar...stigla i viljemovka...izvoli... ...moram da priznam, da sam pio Chivas do pre sat dva...takvo bilo drustvo...mada preferiram dobru vocnu, kao i svaki bogougodni Srbin...
U originalu postavio/la plantaže ...јесу их посадиле? Nego šta su! vidi... [media]http://www.svezazene.com/uploads/articles/image/basta%203.jpg[/media]
U originalu postavio/la mare ...moram da priznam, da sam pio chivas do pre sat dva...takvo bilo drustvo...mada preferiram dobru vocnu, kao i svaki bogougodni srbin... ....настави, биће ти лакше иди....тамо....дотле ћемо спремити вечеру
U originalu postavio/la plantaže ...их, каква си....могле су сачекати до бербе крушака Mare hoćeš da nam pozajmiš one tvoje iz harema da poberu kruške kada za to dođe vreme!?
U originalu postavio/la plantaže ...их, каква си....могле су сачекати до бербе крушака Bas je neka...oterala izbeglice...pa nek sama bere kruske...ja...
U originalu postavio/la nedy1067 Bas je neka...oterala izbeglice...pa nek sama bere kruske...ja...
U originalu postavio/la nedy1067 Vidis Mare...sve varka... I mene sada već hvata neka varka pa ću izleda morati da vas pozdravim do sutra tj. danas zadana.Pozdrav svima
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas