U originalu postavio/la dzoker Stvarno ga nema?! I ja sam ga pozdravila ali nema odgovora...da se nije nešto naljutio?! Meda je ljut...niste mu ostavili kruske...
U originalu postavio/la plantaže ....21.....аукција.... Greska...
U originalu postavio/la plantaže ј......ш кућу без мушкарца.....сваки пут када ми позвони телефон, пукне ми конекција.....а то се раније није дешавало и....немам појма Zar nije lakse reci...kuca bez majstora...
U originalu postavio/la nedy1067 Meda je ljut...niste mu ostavili kruske... ....ааа...ево меди крушке....а Nedy је добио ракијицу, ја сипала.....
U originalu postavio/la nedy1067 Zar nije lakse reci...kuca bez majstora...
U originalu postavio/la nedy1067 ima li i pomocne tockice?... ...ма, да....сада ћемо цело пролеће погађати боју бицикла
U originalu postavio/la nedy1067 Plantaze...nisam proteran...samo sam pod kaznom...moram biti dobar... и.....бићеш добар?
U originalu postavio/la plantaže ....ааа...ево меди крушке....а Nedy је добио ракијицу, ја сипала..... Hvala...u medino i moje ime...
U originalu postavio/la nedy1067 hvala...u medino i moje ime... ...једе ли Меда још нешто или само крушке?
U originalu postavio/la plantaže ...ма, да....сада ћемо цело пролеће погађати боју бицикла To je lako...crveni...
U originalu postavio/la plantaže ...једе ли Меда још нешто или само крушке? ... sendvic od sirove foke...
U originalu postavio/la nedy1067 To je lako...crveni... ...ја мислим, љубичасти
U originalu postavio/la nedy1067 ... sendvic od sirove foke... ...молим?
U originalu postavio/la plantaže и.....бићеш добар? Pa kad vec moram...bicu
U originalu postavio/la plantaže ...молим? U fazonu...sendvic od pecene jagnjetine...pogledaj kuhinju...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas