hvala plantaže!hvala i na željama za subotu danas je prezentacija bilja bolja nego prošli put a bilo je i nešto sitno parica,treba da bude neki konkus za izbor eksponata na nekom festivalu pa bi se valjalo potruditi.Šta ima kod t*****
видиш....узлазна линија...стрпљиво ....код мене уобичајено....мало прошетала, смрзла се...чекам тебе
видиш....узлазна линија...стрпљиво ....код мене уобичајено....мало прошетала, смрзла се...чекам тебе
Meni ovo traje celo prepodne do 13 posle sam slobodna ali idem više zbog društva svi su ok zezanje sve vreme a još i imam koristi,sa umetnicima ti nikada nije dosadno nema glupave birokratije.
Meni ovo traje celo prepodne do 13 posle sam slobodna ali idem više zbog društva svi su ok zezanje sve vreme a još i imam koristi,sa umetnicima ti nikada nije dosadno nema glupave birokratije.
A da...i za umetnicu.Primetio je moju patnju dok sam radila u administraciji i koliko me to u stvari ubija a kada vidi moje zadovoljstvo u svaranju nečega od ničega...tu nema mesta daljem objašnjavanju...
...Zadatak obavljen...i to uspesno...cak je dobio i cvece...cilj opravdava srestvo...zar ne...
Pa gde si ti medo? I ja sam igrala pomorsku bitku i došla do zaista ozbiljnih poena i na kraju nije hteo da mi upiše skor e kada onda nisam razbila računar nikad neću!
Pa jeste upalilo kod Plantaže ali da li će ti Mare oprostiti onaj klimaks...
a da...i za umetnicu.primetio je moju patnju dok sam radila u administraciji i koliko me to u stvari ubija a kada vidi moje zadovoljstvo u svaranju nečega od ničega...tu nema mesta daljem objašnjavanju...