...супер изгледа...има гајбу на Врачару, у Вишњичкој Бањи, у Монтенегру, кућу у Африци... возач, говори језике.... (наставак следи)
Sad videh ovo...i zato ZANEMARITI prethodnu poruku...sta rece...pa sta radi sa tolikim nekretninama...i usput kolika im je vrednost...ako moze u evrima ili $...
sad videh ovo...i zato zanemariti prethodnu poruku...sta rece...pa sta radi sa tolikim nekretninama...i uspu kolka im je vrednost...ako moze u evrima ili $...
Гајба у Милешевској је за три мачке и њу, када је у престоници. Кућу у Вишњичкој издаје странцима, море је закључано, Африку још отплаћује...има и гајбу на Звездари, то је друга прича... Колика је вредност? Није срећна
Гајба у Милешевској је за три мачке и њу, када је у престоници. Кућу у Вишњичкој издаје странцима, море је закључано, Африку још отплаћује...има и гајбу на Звездари, то је друга прича... Колика је вредност? Није срећна
To mi kazi... mislim...zao mi je sto je nesrecna......ali mislim da macke nisu pravi izbor za kucne ljubimce u toj situaciji...mislim da bi joj jedan patak vise prijao...
To mi kazi... mislim...zao mi je sto je nesrecna......ali mislim da macke nisu pravi izbor za kucne ljubimce u toj situaciji...mislim da bi joj jedan patak vise prijao...
Kazi joj da poseti ovaj forum! Mislim da je to resenje za Patka, onda ce manje provesti na kaucu!