U originalu postavio/la dzoker Pa dobro kažu Pajtonovci da je australijsko pivo kao sex u kanuu-****no blisko vodi... Nikad nisam volio pivo...a ovo ovde ...mahom je lose...
U originalu postavio/la nedy1067 Nikad nisam volio pivo...a ovo ovde ...mahom je lose... Pa to ti i govorim! A evo nam ga stigao i Mare! Gde si Mare brate, prijatelju!
U originalu postavio/la dzoker Pa to ti i govorim! A evo nam ga stigao i Mare! Gde si Mare brate, prijatelju! ...joooj...evo svratih da se javim i opet me ne pustaju...jel sve ok...?
U originalu postavio/la Mare ...joooj...evo svratih da se javim i opet me ne pustaju...jel sve ok...? ..ko te to ne pušta..ne daj se Mare..Dolaziš večeras! Plantaže časti zaposlila je unuka!
U originalu postavio/la dzoker Višak belančevina ili kilograma?! belančevina
U originalu postavio/la dzoker ..ko te to ne pušta..ne daj se Mare..Dolaziš večeras! Plantaže časti zaposlila je unuka! ...nisam ni sumnjao...nek nam je ziv i zdrav i da se baka jos vise ponosi sa njim... ...probacu da svrnem...u neko doba...
U originalu postavio/la Mare ...nisam ni sumnjao...nek nam je ziv i zdrav i da se baka jos vise ponosi sa njim... ...probacu da svrnem...u neko doba... Ako dođeš u ono tvoje vampirsko verovatno se nećemo sresti
U originalu postavio/la Mare ...joooj...evo svratih da se javim i opet me ne pustaju...jel sve ok...? Sigurno ga maltretiraju sMarsovci... Pozdrav Maretu...
U originalu postavio/la Ljiljaa belančevina nisam mislila ništa loše!
U originalu postavio/la nedy1067 Sigurno ga maltretiraju sMarsovci... Pozdrav Maretu... ...da brate nedy, videh da ih i ti poznajes...okupacija....
U originalu postavio/la nedy1067 Sigurno ga maltretiraju sMarsovci... Pozdrav Maretu... Ne može Mareta niko bolje da maltretira od nas forumskih mu drugarica!
U originalu postavio/la Mare ...da brate nedy, videh da ih i ti poznajes...okupacija....
...vidim imate nekakve problemcice sa igricama......pitajte sta vas zanima...mozda mogu da pomognem pre nego sto nastrada komp....
U originalu postavio/la Mare ...da brate nedy, videh da ih i ti poznajes...okupacija.... Oni su cudo...uvek se pojave u neko glupo vreme...ili telefoniraju...cudo...
U originalu postavio/la dzoker ...smarsovce, zvoncice...smarsovce...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas