U originalu postavio/la dzoker A...sada sam videla neki Afro ti se ubacio,pa dok se to ‚‚omaciš‚‚ neko drugi ‚‚uleti‚‚ ako hoćeš otvoriću drugi ali i onako me je taj pobedio! Nema veze...i tako sam preterao sa igricama...sta ima novo kod tebe...
U originalu postavio/la nedy1067 Nema veze...i tako sam preterao sa igricama...sta ima novo kod tebe... Pa ništa naročito...tuga...ne znam šta ću sa samom sobom...a i ovde nešto tiho u zadnje vreme...
U originalu postavio/la dzoker pa kako? ja sam sada igrala idem i ja da završim,mada mi ti zečevi nikako ne idu jako su brzi...a nisam ih baš igrala malo mi ih je žao! ...ето, лепо ти кажем...Ерин син....сваке недеље у лову...на зечеве
U originalu postavio/la plantaže ...ето, лепо ти кажем...Ерин син....сваке недеље у лову...на зечеве ...mani se ti Erinog sina...opšte je poznato da iver ne pada daleko od klade...
U originalu postavio/la plantaže ...ето, лепо ти кажем...Ерин син....сваке недеље у лову...на зечеве Vidis Zvoncice...mlacenje zeceva moze da koristi...i naravno pozdrav za Plantaze
U originalu postavio/la dzoker ...mani se ti Erinog sina... ја, сигурно "та(-)манте)"
U originalu postavio/la nedy1067 Vidis Zvoncice...mlacenje zeceva moze da koristi...i naravno pozdrav za Plantaze Здраво, nedy, недостајали сте ми
U originalu postavio/la nedy1067 Vidis Zvoncice...mlacenje zeceva moze da koristi...i naravno pozdrav za Plantaze ‚‚Prava žena je lovac na krupnu divljač...‚‚ a ne na tamo neke preplašene zečeve!
U originalu postavio/la plantaže ја, сигурно "та(-)манте)" Šta si i ti preuzela Maretovu zaje.... što se tiče reči.
U originalu postavio/la dzoker ‚‚Prava žena je lovac na krupnu divljač...‚‚ a ne na tamo neke preplašene zečeve! колико крупну....колико дивљач?
U originalu postavio/la dzoker Šta si i ti preuzela maretovu zaje.... što se tiče reči. нешто сам бааааш расположена
U originalu postavio/la plantaže колико крупну....колико дивљач? ...interesantnije je ‚‚mlatiti‚‚ jednog lava nego miša...
U originalu postavio/la plantaže нешто сам бааааш расположена E ako si raspoložena onda moraš da nam postaviš i objašnjenje te reči...
U originalu postavio/la dzoker ...interesantnije je ‚‚mlatiti‚‚ jednog lava nego miša... хмммм....а треба их млатити?
U originalu postavio/la plantaže Здраво, nedy, недостајали сте ми Hvala...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas