...ok onda prepricaj...jel se neko novi javio...ili stari...jel Plantaze tu...otrese li nedy neku krusku...,
Pa recimo da ništa nisi propustio...Plantaže je tu ali nešto je ‚‚uredila‚‚ dobiće minus...a i meda neće da trese kruške već tera mene ko da sam mu ja tamo neki domorodac....pa sam htela da te zamolim da mi pozajmiš nekoliko onih tvojih iz harema da poberu kruške...
Pa recimo da ništa nisi propustio...Plantaže je tu ali nešto je ‚‚uredila‚‚ dobiće minus...a i meda neće da trese kruške već tera mene ko da sam mu ja tamo neki domorodac....pa sam htela da te zamolim da mi pozajmiš nekoliko onih tvojih iz harema da poberu kruške...
...neka idu cure, ja ionako nemam vremena da ih zabavljam, mozda je vreme za "drustveno-koristan rad"...al da ih vrati kad oberu...
Pomorska bitka...Black Jack...a mlatnuo sam i pingvina...onog sto skace po minama...
...auuu...cestitam...ja sam nekada bio rekorder u bitci, sa oko 114000...a blek dzek sam se klao sa nekim...mislim da je rezultat pre brisanja, bio oko12000....mnogo vremena oduzimaju, te dve igrice...