Jaoj znam! I ja sam ga mlatila ali mi je nekako morbidna ta igrica.Više volim onu Mlatni pingvina... ima jedan mi se usidrio na prvo mesto a imamo isti broj poena!
ћорак....хтедох те поздравити.....угасићемо сунце....све за тебе
...nije corak...pozdrav primljen i uzvracen ...ne dirajte sunce...puce posao...inace i nisam neki fan...mislim, sunca...a zivim od njega... kakav je, patak licemer, a..?
...nije corak...pozdrav primljen i uzvracen ...ne dirajte sunce...puce posao...inace i nisam neki fan...mislim, sunca...a zivim od njega... kakav je, patak licemer, a..?:rolleyes:
Nisi pratio na času...moj doživotni koalicioni parter je sunce!Šta misliš odkud meni snage da se zajeba.am i u najtežim situacijama?!
...hmm...a mi vampiri i nismo bas fanovi...znaci, tebi vise odgovara australijski meda, po "karakteru"...vi ste deca Sunca...
...odoh da igram nesto, da se upisem na "nekoj nedyjevoj igri"...svracacu povremeno...
...hmm...a mi vampiri i nismo bas fanovi...znaci, tebi vise odgovara australijski meda, po "karakteru"...vi ste deca Sunca...
...odoh da igram nesto, da se upisem na "nekoj nedyjevoj igri"...svracacu povremeno...
...tu sam tu sam...igram pomorsku bitku...u drugom prozoru...samo da se upisem...da vidim ide3 li mi...nedy ima bas dobar rezultat, ako se ja dobro secam kako su se kretali ranije...
...tu sam tu sam...igram pomorsku bitku...u drugom prozoru...samo da se upisem...da vidim ide3 li mi...nedy ima bas dobar rezultat, ako se ja dobro secam kako su se kretali ranije...
Ja sam ljuta na tu igricu pošto mi u više navrata nije upisala dosta dobar rezultat,ali to ne znači da ću prestati da pokušavam.