Još nisam.Takve odluke ja ne donosim na brzinu.Moj otac je npr. kupio cigarete stavio ih u dzep i nikada više nije zapalio već 18 godina, a propušio je jako rano možda još u osnovnoj školi.E vidiš što ti je karakter!
Nisi pazila na casu...ima ta info u odgovoru na jednu ponudu "kafe sa cigaretom"...da bas sam tako prestao da pusim...pre 5 + godina...
Videla sam, to zato sam te i pitala da li si i ti tako prestao.A komentar je bio zbog tvoje preterane tajnovitosti o sebi, još ću da pomislim da si žensko!
Videla sam, to zato sam te i pitala da li si i ti tako prestao.A komentar je bio zbog tvoje preterane tajnovitosti o sebi, još ću da pomislim da si žensko!
Pa da sto bi se inace plasio Marka Jarica......a i pricam sa vama kao drugarica....hmm...idem da porazmislim o svemu...tu nesto nije u redu......napustam vas...od sad se javljam samo na sportske teme i politiku...
Pa da sto bi se inace plasio Marka Jarica......a i pricam sa vama kao drugarica....hmm...idem da porazmislim o svemu...tu nesto nije u redu......napustam vas...od sad se javljam samo na sportske teme i politiku...
Nemoj da nas napuštaš...Samo sam se šalila! I nemoj mnogo da razmišljaš-to nije zdravo!