U originalu postavio/la plantaže Шалим се, наравно. Навикла сам да си чешће с нама. Takođe...
за меду и тебе
U originalu postavio/la plantaže за меду и тебе Medo jer si primetio da nam Plantaže sada stavlja istu hranu da se opet ne posvađamo...
U originalu postavio/la plantaže Здраво, nedy. Зашто нас и ти не волиш? Ja vas volim...i meni je zao kad nisam sa vama...sta cu posao...
U originalu postavio/la dzoker Medo jer si primetio da nam Plantaže sada stavlja istu hranu da se opet ne posvađamo... .....провалила си
U originalu postavio/la dzoker Medo jer si primetio da nam Plantaže sada stavlja istu hranu da se opet ne posvađamo... ...porcija sa sladoledom je moja...
U originalu postavio/la plantaže .....провалила си Pa malo sam se pomučila ...ali sam te provalila...
sorry, пријатељица
U originalu postavio/la nedy1067 ...porcija sa sladoledom je moja... Hm...ipak nisu iste..pa dobro uzmi...meni je dobro i ovo drugo...
U originalu postavio/la dzoker Hm...ipak nisu iste..pa dobro uzmi...meni je dobro i ovo drugo... Bas ti hvala...
U originalu postavio/la nedy1067 Bas ti hvala... A stvarno mi ne bi dao tu sa sladoledom?!
U originalu postavio/la dzoker A stvarno mi ne bi dao tu sa sladoledom?! Mislis ciniju...
U originalu postavio/la nedy1067 Mislis ciniju... ...krušku!
U originalu postavio/la dzoker ...krušku! Dobro...uzmi krusku...sladoled cu presuti u drugu ciniju sa kruskom......
U originalu postavio/la nedy1067 Dobro...uzmi krusku...sladoled cu presuti u drugu ciniju sa kruskom...... ...medo!...daj meni pola sladoleda...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata