U originalu postavio/la dzoker ...medo!...daj meni pola sladoleda... Vazi...ti si moja drugarica...
U originalu postavio/la nedy1067 Vazi...ti si moja drugarica... Hvala medo!...Znala sam ja da uvek mogu da računam na tebe...ali ti je bila dobra fora...
можда неко гладан сврати
добро јутро
U originalu postavio/la plantaže добро јутро Uf,hvala na kafi baš bi mi trebala!Nikako da se probudim,mora da je zbog vremena. Ala je danas zahladneloooo Imam neki problem sa konekcijom.
U originalu postavio/la dzoker Uf,hvala na kafi baš bi mi trebala!Nikako da se probudim,mora da je zbog vremena. Ala je danas zahladneloooo Imam neki problem sa konekcijom. Добро јутро, Звончице. И овде јутрос било хладно, сада сија. Ту сам једно пола сата, па - напоран радни дан
U originalu postavio/la plantaže Добро јутро, Звончице. И овде јутрос било хладно, сада сија. Ту сам једно пола сата, па - напоран радни дан Ma i ja bih trebalo malo da se bacim na posao...100 ideja ali nikako da se pokrenem...nešto mi se ne da...probaću na ‚‚kurblu‚‚ možda upali.
U originalu postavio/la dzoker Ma i ja bih trebalo malo da se bacim na posao...100 ideja ali nikako da se pokrenem...nešto mi se ne da...probaću na ‚‚kurblu‚‚ možda upali. уморно пролеће
U originalu postavio/la plantaže уморно пролеће Više bezvoljno...
а....још једна кафа?
U originalu postavio/la plantaže а....још једна кафа? kao što već rekoh malopre.. može... samo da mi ne bude previše 4...pošto sam već dve popila...
....онда, доручак
U originalu postavio/la plantaže ....онда, доручак Opet jaje!Neeeeee..... ()
U originalu postavio/la dzoker Opet jaje!Neeeeee..... () Знала сам да ћеш нешто тако рећи ...а колач са мравима?
U originalu postavio/la plantaže Знала сам да ћеш нешто тако рећи ...а колач са мравима? To već može, odavno nisam jela takve!
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata