U originalu postavio/la dzoker Što si takav... pa ja ne jedem pršut... a kolači i pivo... mislim da li bi ti ukombinovao tako što? Ne......zato ja i pijem vino...
U originalu postavio/la nedy1067 Ne......zato ja i pijem vino... Dobro medo,neka te neka.......šta će ti dimljeni sir koji ne ide sa pršutom ajde da je neki kačkavalj...daj mi sir i daću ti celu tortu
U originalu postavio/la dzoker Dobro medo,neka te neka.......šta će ti dimljeni sir koji ne ide sa pršutom ajde da je neki kačkavalj...daj mi sir i daću ti celu tortu Imam ja bolji predlog...tebi sir...meni vino...
U originalu postavio/la nedy1067 Imam ja bolji predlog...tebi sir...meni vino... Ajde dobro.... a da ti meni sipaš jednu čašu vina da mi se nađe?!
U originalu postavio/la dzoker Ajde dobro.... a da ti meni sipaš jednu čašu vina da mi se nađe?! ...dogovoreno...
U originalu postavio/la nedy1067 ...dogovoreno... E baš mi je drago što smo se napokon sporazumeli,znam ja da si ti moj drugar, ma.. šta drugar... DRUGARČINA...
U originalu postavio/la dzoker E baš mi je drago što smo se napokon sporazumeli,znam ja da si ti moj drugar, ma.. šta drugar... DRUGARČINA... Sve za moju DRUGARICU...
U originalu postavio/la nedy1067 Sve za moju DRUGARICU... E sada da Plantaže umesi tu proju pa da je u slast pojedemo sa sve tim sirom,pršutom,pivom i crnim vinom....
U originalu postavio/la dzoker E sada da Plantaže umesi tu proju pa da je u slast pojedemo sa sve tim sirom,pršutom,pivom i crnim vinom.... ...i nek pozuri malo...ja sam stvarno ogladnio...
U originalu postavio/la dzoker a meni proju? Добићеш проју, око деветке
U originalu postavio/la nedy1067 ...i nek pozuri malo...ja sam stvarno ogladnio... ....ona je još uvek u prodavnici...
U originalu postavio/la plantaže Добићеш проју, око деветке A tu si!?
U originalu postavio/la nedy1067 ...i nek pozuri malo...ja sam stvarno ogladnio... ....ево...хитна помоћ
U originalu postavio/la dzoker a tu si!? Стигла, стигла....све са прашком за пециво, јогуртом и алкохолом
U originalu postavio/la plantaže ....ево...хитна помоћ Jaoj šta mi radiš...posle svega ovoga ću morati na istrčavanje......tu sam za 10 minuta...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata