U originalu postavio/la dzoker ove koje moja mama pravi nisu,stavi malo ulja u testo i čep rakije da ne budu masne i onda mogu biti lepe i kada se ohlade. То за ракију први пут чујем, за уље знам. Експериментишем сутра. Хвала
U originalu postavio/la plantaže То за ракију први пут чујем, за уље знам. Експериментишем сутра. Хвала Pošalji koji komad brzom poštom a Mare će telepatski da ih konzumira!
...............
U originalu postavio/la plantaže ............... Au..nemoj sa bananama!Njih ne volim u kolačima! Može samo sa tom čokoladom.
Vidi gospodina Mareta,neće ni da se javi! Neka,neka...Hoćeš pivce ili vince
U originalu postavio/la dzoker Vidi gospodina Mareta,neće ni da se javi! Neka,neka...Hoćeš pivce ili vince Sto bi rekao jedan moj drug posle duzeg nagovaranja, "ajde, moze...ali samo ako imas crno (vino)"..."ne imam samo belo"..."moze"
U originalu postavio/la Mare Sto bi rekao jedan moj drug posle duzeg nagovaranja, "ajde, moze...ali samo ako imas crno (vino)"..."ne imam samo belo"..."moze" Pa nisam te nagovarala samo pitam!
U originalu postavio/la dzoker Pa nisam te nagovarala samo pitam! Uf..ne čitaj ovo! brzo čitanje me dovodi do pogrešnih zaključaka!
U originalu postavio/la plantaže ............... Plantaže,pomešaj to pa napravi roze!
U originalu postavio/la JO Ma nisi u haremu! Ovo je kafana, tu nije nista za Patka rezervisano! Da nismo mi patke malo u nemilosti kod vas...Vase Intergalakticko Visocanstvo...
U originalu postavio/la mare da nismo mi patke malo u nemilosti kod vas...vase intergalakticko visocanstvo... интергалактичко височанство крстари
U originalu postavio/la Mare Da nismo mi patke malo u nemilosti kod vas...Vase Intergalakticko Visocanstvo... Haj Patak! Nööö! Nema razloga
U originalu postavio/la JO Haj Patak! Nööö! Nema razloga A da nismo na meniju, veceras......mislim, da kupim perje i odleprsam, ja, lagano...do tetke...ionako moram lek....
U originalu postavio/la Mare A da nismo na meniju, veceras......mislim, da kupim perje i odleprsam, ja, lagano...do tetke...ionako moram lek.... Neznam sta mislis Patak? Ali izgledas nesto osetljiv!
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas