Šta ćeš sve ima svoje prednosti i svoje mane....ja sam ceo dan pisala verovao ili ne maturski svom bratu iz oblasti o kojoj veze blage nemam ali sam eto slučaja naučila i nešto novo...ja ne znam kakvi su sada ovi klinci mrzi ih da žive...kakvi će ljudi da izrastu iz njih nemam pojma...možda grešim...ne znam![]()
Dobar dan, dobri ljudi!![]()
dobar dan svima...![]()
Ko nema u vuglu ima u googlu : )
...da...svuda isto...samo ne vidim nesto da se gazde...direktori...velikih kompanija bacaju sa nebodera, kao za vreme prosle krize...nesto nisu zabrinuti,,,mozda ih zabrine ova nova mutacija gripa...ali avaj, izgleda da je i grip "klasno orjentisan" pa pogadja samo najsiromasnije slojeve stanovnistva...
....
...![]()
...da ne zna virus koliki je budjelar kod "domacina"...nego, nisam mislio da ih ne napada, nego da ga mogu, relativno lako, unistiti dostupnim lekovima poput tamiflua...umiru samo oni kojima lek nije dostupan ili nemaju odgovarajuci sistem zdravstvene zastite...
...rekao mi jedan ovdasnji virusolog...inace virus tesko podnosi visoke temperature...tj "ceka" jesen...predvidja se da je pandemija, na jesen, neminovna...
![]()
Ћаос, момци.... само да обојицу поздравим и цмоким
....тек....после Аде...она шкарпина.....мљац![]()
[QUOTE=Mare;72390]...da ne zna virus koliki je budjelar kod "domacina"...nego, nisam mislio da ih ne napada, nego da ga mogu, relativno lako, unistiti dostupnim lekovima poput tamiflua...umiru samo oni kojima lek nije dostupan ili nemaju odgovarajuci sistem zdravstvene zastite...
...rekao mi jedan ovdasnji virusolog...inace virus tesko podnosi visoke temperature...tj "ceka" jesen...predvidja se da je pandemija, na jesen, neminovna...
[/QUOTE
...sve mi se cini da prave frku bez razloga...ili ...bolje receno prave posao...ovde "otkrili" da vakcinama istekao rok upotrebe
...
![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas