U originalu postavio/la plantaže Поздрављам вас....сад' ће оно моје гладно и журиће, гарант...."уткамицка" Biću tu uveče pa svrati!
U originalu postavio/la dzoker Hvala!A šta ako me zaboli grlo?! Neću moći da pevam A ni da pricas...
U originalu postavio/la nedy1067 A ni da pricas... Da i to...ali mogu da kuckam
U originalu postavio/la dzoker Da i to...ali mogu da kuckam Pa ja bih se odrekao torte i resio problem...
U originalu postavio/la nedy1067 Pa ja bih se odrekao torte i resio problem... Uzmi je...
U originalu postavio/la dzoker Uzmi je... Sta ti bi...
U originalu postavio/la nedy1067 Sta ti bi... Tolerancija medo...tolerancija....a jel si se mnogo iznenadio
U originalu postavio/la dzoker Tolerancija medo...tolerancija....a jel si se mnogo iznenadio
U originalu postavio/la nedy1067 Dobro neću više tako da te trzam....
U originalu postavio/la dzoker Natural moraš da nađeš švalera za ‚‚odušak‚‚...mislim kako to možeš da radiš sa ne savršenim mužem?!...mislim stttvarrnoooo....... Pa sta cu kad sam lazljiva i radim sve da bih usrecila druge!!! Svratih samo da vas pozdravim,drustvance!
Ko nema u vuglu ima u googlu : )
Niko nista ne pije...? bas svi gledate ligu sampiona?
Морамо да будемо идеални мушкарци!
U originalu postavio/la Dejan Морамо да будемо идеални мушкарци! Bravo,tako i treba.Verovatno ste zenama dali slobodno vece...obezbedili dadilje za decu i sl.
U originalu postavio/la pesma Niko nista ne pije...? bas svi gledate ligu sampiona? Šta! ti ne gledaš fudbal? Pa kad već nudiš daj meni jedno pivo!
добро јутро
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata