U originalu postavio/la dzoker Kako trenutno stvari stoje ovaj forum bi trebalo da se zove ‚‚Srpkinje uživo‚‚....
Ko nema u vuglu ima u googlu : )
U originalu postavio/la plantaže Што си ? Ту су песма, натурал.......а не комуницирају с нама....индиректан позив за вишесмерну комуникацију sam jer te nisam razumela šta si ‚‚ono‚‚ htela da kažeš....
U originalu postavio/la natural Znas da moram da treniram!Pa kako cu nepripremljena na taj dogadjaj!? ....јој...ништа нисам у току....помози ми, Звончице
U originalu postavio/la natural Znas da moram da treniram!Pa kako cu nepripremljena na taj dogadjaj!? To obavezno!Nemoj da se zezneš k'o ja... ne treniram redovno pa me onda na takvim festivalima drugi ‚‚šiju‚‚...
U originalu postavio/la dzoker sam jer te nisam razumela šta si ‚‚ono‚‚ htela da kažeš.... аааа....па хтела....ал' не ....не још
U originalu postavio/la plantaže Што си ? Ту су песма, натурал.......а не комуницирају с нама....индиректан позив за вишесмерну комуникацију Pozdrav devojcice.Komuniciram zasto ne bi,spavala sam malo pa dolazim sebi. Bas neki tezak dan na poslu,a tek pcela radna nedelja.
U originalu postavio/la plantaže ....јој...ништа нисам у току....помози ми, Звончице E kad ne mogu da verujem da ti nisi obaveštena ima festival piva u Nišu......o tome pričamo
U originalu postavio/la plantaže аааа....па хтела....ал' не ....не још imaš tavan...
U originalu postavio/la dzoker E kad ne mogu da verujem da ti nisi obaveštena ima festival piva u Nišu......o tome pričamo ааа.....ту тему хмеља нисам отварала
U originalu postavio/la plantaže аааа....па хтела....ал' не ....не још Sad sam ja !!! Ali dobro,shvaticu valjda posle festivala kada vitamin B ucini svoje!!!
U originalu postavio/la dzoker imaš tavan... ....пењем се....
U originalu postavio/la natural Sad sam ja !!! Ali dobro,shvaticu valjda posle festivala kada vitamin B ucini svoje!!! Hoćeš,hoćeš i meni su ovde davali kojekakve vitamine zato sam ja tako pametna.......
U originalu postavio/la natural Sad sam ja !!! Ali dobro,shvaticu valjda posle festivala kada vitamin B ucini svoje!!! витамин Б = нормално функционисање организама, услед улоге у критичним реакцијама метаболизма
Taman dodjoh sebi vi zbrisaste
U originalu postavio/la dzoker hoćeš,hoćeš i meni su ovde davali kojekakve vitamine zato sam ja tako pametna....... ....комплекс витамина.....претворисмо те....други пол
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas