U originalu postavio/la mare .....a ja kad nocu ne odspavam.... ....одспаваш ујутро
U originalu postavio/la plantaže Ćaos, drugari Pa gde si ti?! Jel se sad dolazi?!Jel si dobila slobodno veče na kompu ili je omladinac legao da spava?
U originalu postavio/la plantaže ....одспаваш ујутро ...paaa, da se ne lazemo...desi se, al` moram ti reci sve redje i redje...
U originalu postavio/la dzoker Pa gde si ti?! Jel se sad dolazi?!Jel si dobila slobodno veče na kompu ili je omladinac legao da spava? ....била ја око 23....вас нема...омладинац још није стигао
U originalu postavio/la plantaže .....када сиђете са тавана Ja sišla...može limunada ja nisam Mare vampir...ja mogu...
U originalu postavio/la dzoker Ja sišla...može limunada ja nisam Mare vampir...ja mogu... ....а вампири не пију ништа друге боје
U originalu postavio/la plantaže ....била ја око 23....вас нема...омладинац још није стигао Ja sam tu povremeno ceo dan, poludela sam od ove kiše....
U originalu postavio/la plantaže ....а вампири не пију ништа друге боје Pa jel gledaš ti filmove...
U originalu postavio/la plantaže ....а вампири не пију ништа друге боје ...more, piju sto da ne piju......sve sem soka od gloginja...
U originalu postavio/la dzoker Ja sam tu povremeno ceo dan, poludela sam od ove kiše.... samo za tebe, Zvončice [media]http://www.youtube.com/watch?v=qZKumShzc98[/media]
U originalu postavio/la dzoker Pa jel gledaš ti filmove... ....jok, bre
U originalu postavio/la Mare ...more, piju sto da ne piju......sve sem soka od gloginja...
U originalu postavio/la mare ...more, piju sto da ne piju......sve sem soka od gloginja... аааа.....хоћеш да ти сервирам посебан специјалитет?
U originalu postavio/la plantaže ....jok, bre Mare ti je već dao odgovor....
U originalu postavio/la dzoker mare ti je već dao odgovor.... Постоји ли питање на које Маре не зна одговор?
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas