U originalu postavio/la plantaže .....спавкаш? Ne spavkam nego sam morala da operem četkice....čija sestra ...kakav ugriz...ništa ne razumem...
Где си, бре, Звончице?
U originalu postavio/la plantaže ....вечерас послала слике мејлом....то су ми снајка (Маркова мама) и селе ...pa jel ne zivi ona u D....?...ona je ona sa "pletenicama"...?
U originalu postavio/la dzoker ne spavkam nego sam morala da operem četkice....čija sestra ...kakav ugriz...ništa ne razumem... ....била фотка моје сестре, већ обрисана....
U originalu postavio/la plantaže ....била фотка моје сестре, већ обрисана.... e?..........
U originalu postavio/la mare ...pa jel ne zivi ona u d....?...ona je ona sa "pletenicama"...? да, живи....тамо где и ЈО....плетенице носи већ деценијама....лепа је, мени бар....ово је фотка из Сомбора од летос...
gde si pesmo,delovalo to popodnevno spavanje?
U originalu postavio/la plantaže Звончице понављам за тебе, на кратко o.k....videla možeš da brišeš!
U originalu postavio/la plantaže да, живи....тамо где и ЈО....плетенице носи већ деценијама....лепа је, мени бар....ово је фотка из Сомбора од летос... ...aaaa...ne kazem, lepa je......pa dobro onda kad vec ima preporuku, moze jedan ugriz......posalji mi adresu...nece nista da je boli majke mi...
U originalu postavio/la dzoker o.k....videla možeš da brišeš! обично је коментар "много ти лепа сестра, уопште не личите"
U originalu postavio/la plantaže обично је коментар "много ти лепа сестра, уопште не личите" Pa i ne ličite da nisi rekla koja je ja bih pomislila da je ova druga
U originalu postavio/la Mare ...aaaa...ne kazem, lepa je......pa dobro onda kad vec ima preporuku, moze jedan ugriz......posalji mi adresu...nece nista da je boli majke mi... : ...умеш нежно да гризеш?
U originalu postavio/la dzoker pa i ne ličite da nisi rekla koja je ja bih pomislila da je ova druga ....то је Маркова мама
U originalu postavio/la plantaže : ...умеш нежно да гризеш? ...samo tako...boli samo kad prestanem...
U originalu postavio/la plantaže : ...умеш нежно да гризеш? On je nežni Patak vampir...mene je poštedeo tog ujedanja...pre neko veče zato što sam bila dobra...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas