U originalu postavio/la mare ...samo tako...boli samo kad prestanem... ....жедан си сваке ноћи?
U originalu postavio/la dzoker On je nežni Patak vampir...mene je poštedeo tog ujedanja...pre neko veče zato što sam bila dobra... ......jel vidis...umiljata zivina...
U originalu postavio/la dzoker On je nežni Patak vampir...mene je poštedeo tog ujedanja...pre neko veče zato što sam bila dobra... ....ти си била добра?
U originalu postavio/la plantaže ....жедан си сваке ноћи? ...ma jok...samo o praznicima...a i tad casu dve, tek tolko, da se nagon ne ugasi...
U originalu postavio/la mare ......jel vidis...umiljata zivina... ....јел' те нахранила?
U originalu postavio/la plantaže ....ти си била добра? Moram i ja nekad da budem dobra...da održim ravnotežu...
U originalu postavio/la plantaže ....јел' те нахранила? Nisam ga hranila već sam htela da ga pretvorim u običnog patka da bi mogao da jede gloginje....
U originalu postavio/la mare ...ma jok...samo o praznicima...) ....у природи
U originalu postavio/la plantaže ....јел' те нахранила? ...ma jok to meda pada na hranu...patkovi su komplikovaniji...
U originalu postavio/la Mare ...ma jok...samo o praznicima...a i tad casu dve, tek tolko, da se nagon ne ugasi... Misliš srk- dva....
U originalu postavio/la plantaže ....у природи ...gde god je mracno i vlazno...
U originalu postavio/la dzoker nisam ga hranila već sam htela da ga pretvorim u običnog patka da bi mogao da jede gloginje.... ....глог спреман
U originalu postavio/la mare ...gde god je mracno i vlazno... ....а мрак и влага су потребни?
U originalu postavio/la Mare ...ma jok to meda pada na hranu...patkovi su komplikovaniji... Šta bi sada ovo opet trebalo da bude neka provokacija!
U originalu postavio/la dzoker Misliš srk- dva.... ...jok bre casu dve...ja sam kulturan patak ne srcem bre nista, pijem iz case...sta je casa dve za punokrvnu Srpkinju...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas