U originalu postavio/la Dejan Ма како нема никог? Па неко мора и да чисти подове у овој кафани, а то ни ко не види. A u.. izvini Dejo nisam primetila da si bio vredan!
U originalu postavio/la plantaže за вас двоје, када сиђете са тавана Cao Plantaze... Hvala mnogo...
U originalu postavio/la nedy1067 pa zaposli nekog gazda...makar konobaricu ......ову?
U originalu postavio/la nedy1067 cao plantaze... Hvala mnogo... ....нема те....лепо је када се појавиш
U originalu postavio/la nedy1067 Pa zaposli nekog GAZDA...makar konobaricu Mislim da ih imamo i previše zbog trenutne ekonomske krize moraću sve da ih poodpuštam...
U originalu postavio/la plantaže ......ову? Јес па да добијем батине од жене...
U originalu postavio/la plantaže nedy, Звончице Pozdrav Plantaže! Hvala za kolač...
U originalu postavio/la dejan Јес па да добијем батине од жене... ....хмммм.... ће она да чисти?
U originalu postavio/la dzoker Mislim da ih imamo i previše zbog trenutne ekonomske krize moraću sve da ih poodpuštam... ....ћеш ти да чистиш?
U originalu postavio/la Dejan Јес па да добијем батине од жене... Šta je tebi žena majstor aikidoa (valjda sam dobro napisala) kada je se toliko plašiš?!...
U originalu postavio/la plantaže ....ћеш ти да чистиш? Hm.......
U originalu postavio/la plantaže ......ову? Ovo nije konobarica ovo je sobarica!
U originalu postavio/la dzoker Ovo nije konobarica ovo je sobarica! ....а треба чистачица
U originalu postavio/la plantaže ......ову? ...Tu... A ti gazda da joj das povisicu...odmah
U originalu postavio/la dzoker Ovo nije konobarica ovo je sobarica! Ове ноге одговарају?
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata