U originalu postavio/la nedy1067 ...Tu... A ti gazda da joj das povisicu...odmah Браво, nedy
U originalu postavio/la plantaže ....нема те....лепо је када се појавиш Hvala Plantaze...
U originalu postavio/la nedy1067 Hvala Plantaze... У то име
U originalu postavio/la dzoker Ovo nije konobarica ovo je sobarica! Sobarica i konobarica...uskoro i sef sale
U originalu postavio/la plantaže Ове ноге одговарају? Ne dao Bog da se ja zagledam u ženske noge..tada bih znala da sam načisto pobrljavila...
U originalu postavio/la dzoker Ne dao Bog da se ja zagledam u ženske noge..tada bih znala da sam načisto pobrljavila... ....нисам тебе ни питала
U originalu postavio/la nedy1067 sobarica i konobarica...uskoro i sef sale ....напредовање у служби
U originalu postavio/la plantaže У то име Pa onda...
U originalu postavio/la plantaže ....нисам тебе ни питала Pa onda nemoj mene da citiraš....
U originalu postavio/la dzoker Pa onda nemoj mene da citiraš.... ....у праву си
U originalu postavio/la plantaže ....у праву си E sad za kaznu daj jedno pivo...
U originalu postavio/la dzoker E sad za kaznu daj jedno pivo... ево.....мачије
U originalu postavio/la plantaže Ове ноге одговарају? Noge...samo predugacka suknjica
U originalu postavio/la plantaže ево.....мачије To neko žensko pivo? Moraću da nabavim?
Moram da istrčim tu sam za 10 minuta.
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas