U originalu postavio/la dzoker Sada bi trebalo da popijemo po pivo ko još jede u 17?! ....ко дође са посла
U originalu postavio/la plantaže Време ли је? ...Jel to kuvani patak...
Gde si Mare brate prijatelju?! kako da protumačim tvoje nemo posmatranje kafane?!
U originalu postavio/la nedy1067 ...jel to kuvani patak... ....хмммм....још не
U originalu postavio/la nedy1067 ...Jel to kuvani patak... To su punjene paprike...ako me oči ne varaju!
U originalu postavio/la dzoker gde si mare brate prijatelju?! Kako da protumačim tvoje nemo posmatranje kafane?! ни се још пробудио
U originalu postavio/la plantaže Ћао, Маре, кућо стара ....caooo...to me podseti na "Violeta kuco stara..."...
U originalu postavio/la dzoker To su punjene paprike...ako me oči ne varaju! bez komentara sam...
U originalu postavio/la dzoker Gde si Mare brate prijatelju?! kako da protumačim tvoje nemo posmatranje kafane?! ....gledao sta ste pricali......svratio samo, za 20-ak min. opet u akciji...
U originalu postavio/la Mare ....caooo...to me podseti na "Violeta kuco stara..."... ....случајна боемска подударност
U originalu postavio/la nedy1067 bez komentara sam... ....лепо огњиште, зар не?
U originalu postavio/la mare ....gledao sta ste pricali......svratio samo, za 20-ak min. opet u akciji... ....и треба, омладино
U originalu postavio/la Mare ....gledao sta ste pricali......svratio samo, za 20-ak min. opet u akciji... Mare...
U originalu postavio/la plantaže ....случајна боемска подударност ...da...Kojo je oteo od zaborava tu epsku recenicu, koju smo, nekada, neumorno rabili...eh...
кад' се Маре појави, општенародно весеље
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas