U originalu postavio/la dzoker Ja sam tu bila celo poslepodne...gde si ti?! A da je Novi Sad najlepiši grad u Evropi -jeste... ali samo za vas Novosađane.(šalim se) Malo sredjivala dvoriste kosila travu i sl. onda isla u setnju i sad sam tu...,a dobro je sto se salis nebi valjalo da je drugacije
....за Звончицу, суботом
Dobar i lep dan želim svima koji naiđu!
U originalu postavio/la plantaže ....за Звончицу, суботом Hvala Plantaže!
U originalu postavio/la pesma Malo sredjivala dvoriste kosila travu i sl. onda isla u setnju i sad sam tu...,a dobro je sto se salis nebi valjalo da je drugacije Gde si opet pesmo,vidim te a nema te...jer bi ovo trebalo da bude neka vrsta pretnje!?
Hmmm...opet nikog nema...vidimo se malo kasnije!
U originalu postavio/la dzoker Hmmm...opet nikog nema...vidimo se malo kasnije! ....ако наиђете
U originalu postavio/la dzoker Gde si opet pesmo,vidim te a nema te...jer bi ovo trebalo da bude neka vrsta pretnje!? ...neg sta...
U originalu postavio/la pesma ...neg sta... Uf...sva sam se naježila!!!
U originalu postavio/la plantaže ....ако наиђете Oho....pivo...nije ga odavno bilo...niko neće da me pita...Zvončice hoćeš pivo?...samo se tu razbacujete sa Viljamovkom i kojekakvim vinima...a na mene niko ne misli.......šmrc....buuuuuaaaa....... Hvala na pivu Plantaže!
Evo još malo piva. beer.jpg
U originalu postavio/la Ljiljaa Evo još malo piva. beer.jpg Hvala Ljiljo!
U originalu postavio/la dzoker Uf...sva sam se naježila!!! I treba ,vrlo sam opasna...znam karate,dzivdzicu,kungfu i..jos 47 opasnih raci
U originalu postavio/la pesma I treba ,vrlo sam opasna...znam karate,dzivdzicu,kungfu i..jos 47 opasnih raci ...i još ti samo fali da me pronađeš.... Šta ti znaši ona reč?
U originalu postavio/la dzoker ...i još ti samo fali da me pronađeš.... Šta ti znaši ona reč? Lepo pise ...:"i jos 47 opasnih reci" ili je bar tako trebalo pisati
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas