U originalu postavio/la dzoker sutra je sutra... A i sad sam čula da ne moram da idem pa ostajem ....ту сам док не стигне гладно дете....синоћ утакмица, па неки дискаћ, спавање код друга или ....тек јавио да стиже глаааадааан
U originalu postavio/la dzoker Ko ti je taj?Ajde priznaj ....признајем....изгуглан
Opet pris[tan zenski kvartet..sta nam je s momcima
U originalu postavio/la plantaže ....ту сам док не стигне гладно дете....синоћ утакмица, па неки дискаћ, спавање код друга или ....тек јавио да стиже глаааадааан Čoveče njemu je kod tebe k'o u hotelu sa 5 zvezdica...jel mogu i ja da svratim na jedno mesec dana...neću duže majke mi
U originalu postavio/la pesma Opet pris[tan zenski kvartet..sta nam je s momcima Momci su nas napustli...zarađuju lovu...
U originalu postavio/la dzoker Momci su nas napustli...zarađuju lovu... Ma vratice se oni nama ...s lovom ili bez?
U originalu postavio/la dzoker Čoveče njemu je kod tebe k'o u hotelu sa 5 zvezdica...jel mogu i ja da svratim na jedno mesec dana...neću duže majke mi Увек добродошла
U originalu postavio/la plantaže ....признајем....изгуглан Pa kada si ga već guglala mogla si nešto lepše da nađeš...ideš sa izguglanim tipom na piće?!...Boooožeee Plantaže,baš me iznenađuješ...
U originalu postavio/la plantaže Увек добродошла Doooobrooo, samo nemoj posle da kažeš ova došla pa ne zna da ode...
U originalu postavio/la pesma Ma vratice se oni nama ...s lovom ili bez? Ma da oni se uvek vraćaju pre ili kasnije...
U originalu postavio/la pesma opet pris[tan zenski kvartet..sta nam je s momcima снимих овог секунда кроз прозор...ја пожелех....пожелите и ви
U originalu postavio/la dzoker ma da oni se uvek vraćaju pre ili kasnije... ....ако заслужимо
Evo pozelela sam...skromnost je vrlina
U originalu postavio/la dzoker Doooobrooo, samo nemoj posle da kažeš ova došla pa ne zna da ode... ...не брини ти за то....дођи
U originalu postavio/la plantaže ....ако заслужимо ...ma i bez toga..
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas