U originalu postavio/la plantaže и....наравно, Звончици..... Hvala Plantaže!
Ћаос, Звончице
U originalu postavio/la plantaže Ћаос, Звончице Ćaoooss Plantaže!
U originalu postavio/la dzoker Ćaoooss plantaže! Шта ли се догађа? Сви на плажи.....
Хајде, расхлађење
U originalu postavio/la plantaže Шта ли се догађа? Сви на плажи..... Čisto sumnjam da su na plaži... a da je pusto jeste...
U originalu postavio/la plantaže Хајде, расхлађење Mmmmm....sve je samo za mene?!
U originalu postavio/la dzoker Čisto sumnjam da su na plaži... A da je pusto jeste... ....вала, пусто острво
U originalu postavio/la plantaže ....вала, пусто острво Nema nam ni Mareta da se nije izgubio negde?Ja ga odavno nisam srela...
Могле смо отворити тему које три ствари би понели са собом на пусто острво?
U originalu postavio/la dzoker Nema nam ni Mareta da se nije izgubio negde?Ja ga odavno nisam srela... ....најавио је теренски рад....напоран .....добар изговор.....
U originalu postavio/la plantaže Могле смо отворити тему које три ствари би понели са собом на пусто острво? Nije ti loša ideja... pa otvori!
U originalu postavio/la dzoker mmmmm....sve je samo za mene?! ....наравно, меде нема....био јутрос, само у играоници
U originalu postavio/la plantaže ....најавио је теренски рад....напоран .....добар изговор..... Znam ja gde je on....
U originalu postavio/la dzoker Nije ti loša ideja... pa otvori! Хајде, ти
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas