U originalu postavio/la nedy1067 Pozdrav svima Dobro Nedy,zar te ne boli dusa sto nas tako dugo ostavljas same? Mare je odleteo...odmara,a ti...?
U originalu postavio/la dzoker A u bre ljudi gde ste svi?! Kad god da niđem nema nikoga! Nailazi malo cesce...tu smo mi...
U originalu postavio/la pesma Dobro Nedy,zar te ne boli dusa sto nas tako dugo ostavljas same? Mare je odleteo...odmara,a ti...? Neko mora i da sljaka...pozdrav pesma
U originalu postavio/la nedy1067 Neko mora i da sljaka...pozdrav pesma Sljakam i ja...,a ovde pobegnem od surove stvarnosti tek malo da se opustim.pozdrav i tebi.
Кифлице из моје кухиње
U originalu postavio/la plantaže Кифлице из моје кухиње Veoma izazovnosutra proveravam lipide u krvi...a,posle toga dacu sebi oduska
U originalu postavio/la plantaže Кифлице из моје кухиње Jaoj Plantaže!Dobaci koju života ti...vid' kak'e su!
U originalu postavio/la pesma Veoma izazovnosutra proveravam lipide u krvi...a,posle toga dacu sebi oduska Mani krv vidi kakve su kiflice k'o duša!
U originalu postavio/la nedy1067 Pozdrav svima Pozdrav i tebi medo!Nikako da se sretnemo....
U originalu postavio/la dzoker Mani krv vidi kakve su kiflice k'o duša! Jesu predivne,a od rucka nista nisam okusila umm...ali cu sutra da se castim
U originalu postavio/la pesma Jesu predivne,a od rucka nista nisam okusila umm...ali cu sutra da se castim nisam ni ja ali bih ih rado ‚‚maznula‚‚...
U originalu postavio/la dzoker Jaoj Plantaže!Dobaci koju života ti...vid' kak'e su! Дооођииии
U originalu postavio/la dzoker nisam ni ja ali bih ih rado ‚‚maznula‚‚... Гоји ако једеш после 20.00!
U originalu postavio/la Dejan Гоји ако једеш после 20.00! Jel' ti to iz ličnog iskustva?!
U originalu postavio/la plantaže Дооођииии Eto ti vraga...ovde se društvo skupi kada ja nisam prisutna...pih...baksuza!
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas