U originalu postavio/la dzoker nemoj samo ‚‚sm‚‚ to je već i bog zaboravio...tu pomoći nema! A u vezi čega inicijativa? ма...знаш оно...иницијатива....па....
U originalu postavio/la pesma Duh je bitnan,a tiga imas zaista koja godinica gore....samo iskustvo vise ....ма, да....трудим се да заборавим бројати
U originalu postavio/la dzoker nego kako? ....и коња и наоружање поред себе
U originalu postavio/la plantaže ....ма, да....трудим се да заборавим бројати Ja sa cetrdesetom dobila jaku amneziju
U originalu postavio/la plantaže ма...знаш оно...иницијатива....па.... Nema ništa od toga,ove godine!
U originalu postavio/la pesma ja sa cetrdesetom dobila jaku amneziju ....маа.....волем ја свега да се сећам, сем личне крштенице
U originalu postavio/la pesma Ja sa cetrdesetom dobila jaku amneziju To znači kad dođem do 40-te čekić u glavu...pa sve iz početka...pesmo pravilno razmišljaš...
U originalu postavio/la dzoker Nema ništa od toga,ove godine! .....ни ове?
U originalu postavio/la plantaže ....маа.....волем ја свега да се сећам, сем личне крштенице ...i ja sve više...
Lepo mi je s vama ali vas napustam...moram,dete mi ima utakmicu,idem da ga gledam.Navijaj te za VOSU i ako igramo protiv ljutog rivala Partizana
U originalu postavio/la plantaže .....ни ове? ...pa mislim, znaš s kim imam posla...malo levo- pa desno...pa opet malo levo-pa desno...
U originalu postavio/la pesma Lepo mi je s vama ali vas napustam...moram,dete mi ima utakmicu,idem da ga gledam.Navijaj te za VOSU i ako igramo protiv ljutog rivala Partizana
U originalu postavio/la dzoker To znači kad dođem do 40-te čekić u glavu...pa sve iz početka...pesmo pravilno razmišljaš... Ma zvali me genije..staces...
U originalu postavio/la dzoker ...pa mislim, znaš s kim imam posla...malo levo- pa desno...pa opet malo levo-pa desno... уууфффф....вааагггааа
U originalu postavio/la pesma Lepo mi je s vama ali vas napustam...moram,dete mi ima utakmicu,idem da ga gledam.Navijaj te za VOSU i ako igramo protiv ljutog rivala Partizana CRVENA ZVEZDA...CRVENA ZVEZDA...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas