U originalu postavio/la dzoker A baš sam htela da ti kažem da nama malo ostaviš! Ovde čim padne kiša izgubim konekciju jedva uđoh ovde! Конекција ти има хроничну реуму!
U originalu postavio/la Dejan Конекција ти има хроничну реуму! Ma ima da ne kažem šta... Šta piješ Deki?
Пијем Пиву!
U originalu postavio/la dzoker E baš neću.... Dobro,onda ce mo imati dugo kisno leto
U originalu postavio/la Dejan Конекција ти има хроничну реуму! Ta "reuma"ima siroke razmere i ja jedva ulazim
U originalu postavio/la Dejan Пијем Пиву! E pa onda živeli
U originalu postavio/la pesma Ta "reuma"ima siroke razmere i ja jedva ulazim Pa tako ti je to kada se družiš samnom.......i ja sam imala problema evo tek sada normalno radi...
U originalu postavio/la pesma Dobro,onda ce mo imati dugo kisno leto Varljivo leto...
добро јууутрооо
U originalu postavio/la plantaže добро јууутрооо Dobro jutro...Plantaze bas si vredna
Dobro jutro svima!
Hm...opet nikog nema...dobro odoh i ja....
Уф каква олуја!
U originalu postavio/la dzoker Hm...opet nikog nema...dobro odoh i ja.... Razbezimo se kad vidimo pink boju
U originalu postavio/la pesma Razbezimo se kad vidimo pink boju Šta ti toliko smeta moja pink boja...
Poslednji put uređena dzoker : 08-07-2009 u 17:17
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata