U originalu postavio/la pesma Strpi se bice... Ja neću kafu hoću pivo!
U originalu postavio/la dzoker Ja neću kafu hoću pivo! Evo pive za te
U originalu postavio/la Iskrica Ааааааа, не-нее! Рекла сам прва сличица је само за Pesmu! А, пошто сам "скрцкала" орахе , ево да се мало сви почастимо!!! Па.... Изволте! Hvala...i boze pomozi...
U originalu postavio/la pesma Evo pive za te Eto ko će meni da da pivo dok nema Plantaže....hvala pesma!
U originalu postavio/la nedy1067 Hvala...i boze pomozi... Medo proveri ti za svaki slučaj da nema i ovde nekog luka-nikad se ne zna
U originalu postavio/la dzoker Eto ko će meni da da pivo dok nema Plantaže....hvala pesma! Zato treba imati prijatelje...kad jedan ne moze drugi je tu...za sve nas trenutno aktivnih
U originalu postavio/la pesma Zato treba imati prijatelje...kad jedan ne moze drugi je tu...za sve nas trenutno aktivnih A jel moze cnjak za mene...ja nisam dobio nista
Поздрав људи! Морам да идем, долазе нам гости! Чујемо се! Džoker, обећавам да ћу те следећи пут частити пивом!
U originalu postavio/la pesma Zato treba imati prijatelje...kad jedan ne moze drugi je tu...za sve nas trenutno aktivnih Još jednom hvala!
U originalu postavio/la nedy1067 A jel moze cnjak za mene...ja nisam dobio nista Наравно Nedy! Само следећи пут! Сада морам да журим, али.... наћи ћу ја за тебе најлепшу шољу чаја, па ћемо заједно попити и чајић! Поздрав!
U originalu postavio/la Iskrica Поздрав људи! Морам да идем, долазе нам гости! Чујемо се! Džoker, обећавам да ћу те следећи пут частити пивом! Dooobroo...samo ti ostavi ako ja nisam tu...
U originalu postavio/la Iskrica Наравно Nedy! Само следећи пут! Сада морам да журим, али.... наћи ћу ја за тебе најлепшу шољу чаја, па ћемо заједно попити и чајић! Поздрав! Ооопс, грешка! Не замерите ми, види се да журим! Поззз!
U originalu postavio/la nedy1067 A jel moze cnjak za mene...ja nisam dobio nista Izvini medo neuvidjajna sam ...samo za tebe
U originalu postavio/la Iskrica Наравно Nedy! Само следећи пут! Сада морам да журим, али.... наћи ћу ја за тебе најлепшу шољу чаја, па ћемо заједно попити и чајић! Поздрав! E sad ga pretera...pa ja nisam bolestan...jadan ja
Poslednji put uređena nedy1067 : 16-08-2009 u 13:19
U originalu postavio/la pesma Izvini medo neuvidjajna sam ...samo za tebe Hvala mnogo...sad mi je lakse...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata