U originalu postavio/la plantaže Вау...хвала, Звончице Ma ništa znam ja šta ti voliš
U originalu postavio/la plantaže Ћаос, Звончице, ћаос, Медо, видим - ту сте Cao Plantaze Vratila se iz skitnje...ili je nesto drugo u pitanju...i da znas da je tuzno kada nisi tu...i za tebe...
U originalu postavio/la dzoker Ma ništa znam ja šta ti voliš За старе-нове форумаше и све који воле
U originalu postavio/la nedy1067 Cao Plantaze Vratila se iz skitnje...ili je nesto drugo u pitanju...i da znas da je tuzno kada nisi tu...i za tebe... Хвала ти, медо....било свашта-нешто....и још је свашта-нешто
Заборавих, медо, најбитнији смајлић
U originalu postavio/la plantaže За старе-нове форумаше и све који воле mmm...hvala pošto još uvek nisam doručkovala može i ovo...
U originalu postavio/la plantaže За старе-нове форумаше и све који воле Pozdrav Plantaze ..lepo je videti te ponovo,...a ovom nebih odolela ni kad bi mi pusku uperili...OBOZAVAM STRUDLE
Gde ste sada svi nestali?
U originalu postavio/la plantaže Заборавих, медо, најбитнији смајлић
U originalu postavio/la dzoker Gde ste sada svi nestali?
U originalu postavio/la dzoker Gde ste sada svi nestali? Ako ne pazim ...izgore mi rucak...,a na ovoj vrucini ponovo kuvati...?
U originalu postavio/la dzoker Gde ste sada svi nestali? Mi neestali
U originalu postavio/la nedy1067 Mi neestali ma tu sam i ja samo sam morala da doručkujem
sorry, овај разговор је морао дуго трајати....ту сам
U originalu postavio/la pesma Pozdrav Plantaze ..lepo je videti te ponovo,...a ovom nebih odolela ni kad bi mi pusku uperili...OBOZAVAM STRUDLE Нисам ни сумњала
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas